Banner 980x90

"Rally Talsi" skatītāja ceļvedis

Šodien, 16.maijā, jau sākas Rally Talsi testa ātrumposms, bet sacensību oficiālā atklāšanas ceremonija un starts paredzēts sestdien, 17.maijā. 2014.gada Rally Talsi jeb Čempionu rallija noslēdzošie ātrumposmi un uzvarētāju apbalvošana paredzēta svētdienas pēcpusdienā. Var teikt, ka Latvijas un Lietuvas rallija čempionātu vasaras sezonas atklāšana ir klāt, tāpēc esam apkopojuši svarīgāko informāciju, lai sacensību apmeklētāji varētu pilnvērtīgi izbaudīt rallija norisi, pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja "RA Events" sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Unbedahts.

Rally Talsi ieejas kartes

Rally Talsi ieejas kartes cena uz visiem rallija ātrumposmiem ir 15 eiro (10,54 Ls), un tās varēs iegādāties pie ieejas ātrumposmos, kā arī uz autoceļa P120, iebraucot Talsos no Rīgas puses, pirms Talsu rotācijas apļa. Rally Talsi ātrumposmus bez maksas varēs vērot bērni līdz 10 gadu vecumam un invalīdi, kuriem pie ieejas ātrumposmā biļešu kontrolierim būs jāuzrāda derīga apliecība. Savukārt pensionāri saņems 10% atlaidi, uzrādot derīgu pensionāra apliecību, iegādājoties vienu ieejas karti.

Pie ieejas ātrumposmos būs iespējams iegādāties arī vienreizēju ieejas biļeti uz atsevišķu ātrumposmu, kas maksās 10 eiro (7,03 Ls).

Rally Talsi ātrumposmu kartes

Ātrumposmu kartes ar skatpunktu aprakstiem ir publicētas žurnāla TopGear Latvija maija numurā. Rallija apmeklētājus aicinām žurnālu iegādāties pirms izbraukšanas uz Talsiem, lai jau laikus varētu izplānot, kuros no skatpunktiem vēlaties vērot notikumus rallija ātrumposmos. Ātrumposmu kartes elektroniskā versijā iespējams aplūkot arī sacensību oficiālajā interneta mājaslapā www.rallytalsi.lv.

Rallija radio

Rally Talsi draugi jaunāko informāciju varēs uzzināt, klausoties Latvijas rallija čempionāta (LRČ) oficiālo interneta radio. Rallija radio korespondenti Uldis Kaņeps-Kalniņš un Oskars Kaņeps-Kalniņš ātrumposmu finišā sarunāsies ar autosportistiem, lai pirmie uzzinātu, kā sportistiem veicies Talsu aizraujošajos līkumos un tramplīnos. Savukārt radio darbu studijā veiks Viesturs Saukāns, kurš informēs par jaunākajiem rezultātiem. Interneta radio klausieties LRČ oficiālajā interneta mājaslapā www.autorally.lv.

Sacensību rezultāti un jaunumi

Rally Talsi oficiālie sacensību rezultāti tiešsaistē būs aplūkojami LRČ interneta mājaslapā www.autorally.lv, kā arī Rally Talsi oficiālajā ziņu portālā Delfi. Jaunākie rezultāti, braucēju komentāri un citi jaunumi par Rally Talsi norisi būs lasāmi arī Rally Talsi oficiālajā interneta mājaslapā www.rallytalsi.lv, kā arī sociālajos tīklos Twitter @Rally_Talsi, draugiem.lv /rally_talsi un facebook /Rally-of-Champions.

Drošība un uzvedība apmeklējot ātrumposmus

Rally Talsi rīkotājs visiem skatītājiem atgādina, ka, lai arī cik daudz spēka tiek veltīts, lai autosportā veicinātu drošību, tas joprojām ir ļoti dinamisks sporta veids ar augstu bīstamības pakāpi. Lūdzam visus apmeklētājus būt maksimāli piesardzīgiem, vienmēr ievērot izvietotās drošības norādes un sekot rallija oficiālo personu norādījumiem, kā arī pievērst uzmanību apkārt notiekošajam un parūpēties ne tikai par savu, bet arī par citu līdzcilvēku drošību. Rally Talsi rīkotājs aicina visus sacensību apmeklētājus ievērot kārtību un tīrību, kā arī neatstāt aiz sevis sadzīves atkritumus un citus gružus. Rallijs norit plašā teritorijā, rallija draugi ir daudz, bet Cūkmens ir tikai viens! Tāpat atgādinām apmeklētājiem ar cieņu izturēties pret Rally Talsi ātrumposmu pieguļošajām teritorijām, vietējiem iedzīvotājiem un to darbu, neizbradājot iesētos tīrumus.

Vēsturiskie spēkrati Talsu ātrumposmos

Rally Talsi pirmajā dienā, 17.maijā, skatītājiem būs iespēja ceļot arī laikā. Aptuveni vienu stundu un 45 minūtes pirms rallija automašīnām, ātrumposmos būs iespēja redzēt arī vēsturiskās automašīnas, kas Rally Talsi startēs regularitātes sacensībās. Starp vēsturisko ekipāžu dalībniekiem varēs redzēt tādus auto kā Opel Manta, Saab 96, Porsche 944, un BMW 2002ti. Tāpat varēs redzēt arī VAZ, GAZ un citas, kopumā teju 30 ekipāžas.

Ballīte Cherry Club

Sestdien, 17.maijā no plkst.22.00, Rally Talsi pirmās dienas laikā uzkrāto adrenalīna devu varēs iztērēt klubā Cherry Club, kur lielajā zālē ar rallijam atbilstošiem, jaudīgiem un dinamiskiem ritmiem visus Rally Talsi apmeklētājus izklaidēs vienmēr enerģiskais autosportists un dīdžejs [EX] DA BASS, kā arī viņa vienmēr atraktīvais pārinieks Latvijas un Baltijas pasākumos dīdžejs - MBERG. Mazajā zālē - Banana Room - muzikālos ritmus pārvaldīs DJ Robby D. Ieeja Cherry Club ar Rally Talsi aproci bez maksas, pārējiem 4 eiro (2,81 Ls).

Remontdarbi uz autoceļa A10 Rīga-Ventspils

Rally Talsi rīkotājs atgādina, ka uz autoceļa A10 Rīga-Ventspils šobrīd norisinās ceļu remontdarbi un atsevišķos autoceļa posmos satiksme tiek organizēta pa vienu braukšanas joslu, regulējot to ar luksoforiem. Vēršam Rally Talsi apmeklētāju uzmanību, ka līdz ar remontdarbiem, pārvietošanās Talsu apkārtnē var prasīt vairāk laika, nekā plānots. Lūdzam Jūs ņemt vērā esošās izmaiņas un pārbraucienus starp ātrumposmiem ieplānot ar laika rezervi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)