Banner 980x90

Robežsargi Slīteres nacionālā parka teritorijā notver maluzvejnieku

Rīga, 29.janv., LETA. Robežsargi pagājušajā piektdienā Slīteres nacionālā parka teritorijā aizturējuši maluzvejnieku, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzē.

Veicot jūras robežas uzraudzību, Slīteres nacionālā parka teritorijas kāpu zonā netālu no Kolkas raga Ventspils pārvaldes robežsargi pārbaudīja kādu automašīnu. Pārbaudes laikā robežsargi konstatēja, ka automašīnas vadītājam nav atļaujas iebraukšanai kāpu zonā, bet transportlīdzeklī atrodas taimiņi.

Apskatīt nelikumīgā veidā iegūto zivju kravu nedz robežsargiem, nedz uz notikuma vietu izsauktajām Dabas aizsardzības pārvaldes un policijas amatpersonām neizdevās, jo 1969.gadā dzimušais vīrietis atteicās labprātīgi atvērt automašīnas salonu apskatei.

Vien ar prokurora lēmumu par kratīšanu likumsargi veica transportlīdzekļa salona apskati un izņēma nelikumīgā viedā iegūtās zivis.

Tālākās izmeklēšanas darbības pārņēma Valsts policija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)