Banner 980x90

SIA "Talsu namsaimnieks" aicina dalībai Ēnu dienā

Talsi24.lv
Talsi24.lv

10.februārī Latvijā notiks Ēnu diena. Tās laikā jauniešiem ir iespēja kaut uz vienu dienu iejusties kāda profesijas pārstāvja ādā un uzzināt detalizētāk par tā ikdienas darbu.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja "Talsu namsaimnieks" pārstāvji, jau vairākus gadus Ēnu dienā, piedāvājot vairākas vakances, piedalās arī Talsu novada pašvaldības kapitāldaļu uzņēmums SIA "Talsu namsaimnieks".

Šogad SIA "Talsu namsaimnieks" jauniešiem nodrošinās iespēju ielūkoties astoņu profesiju ikdienā. Portālā www.enudiena.lv var reģistrēties, lai kļūtu par ēnu uzņēmuma valdes priekšsēdētājam, valdes loceklim – dzīvojamā fonda struktūrvienības vadītājam, valdes loceklim – siltumenerģētikas struktūrvienības vadītājam, finanšu direktoram, grāmatvedim, namu pārvaldniekam, juristam un klientu apkalpošanas speciālistam.

Pieteikties Ēnu dienai SIA "Talsu namsaimnieks" var portālā www.enudiena.lv, kā arī sazinoties tieši ar uzņēmumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)