Banner 980x90

Šonedēļ Sabiles Vīna svētki atzīmēs pilngadību

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No 27. līdz 31.jūlijam jau astoņpadsmito reizi Sabilē tiks svinēti tradīcijām bagātie, krāšņie un dzirkstošie Sabiles Vīna svētki. Šie svētki katru gadu piesaista arvien vairāk un vairāk apmeklētājus, vīndarus un citus interesentus.

Kā pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv pastāstīja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, tā kā šogad Sabiles Vīna svētki tiks svinēti nu jau 18.reizi, tad svētki solās būt īpaši aizraujoši. Svētki sāksies jau trešdienā ar muzikālo plostu – īpašu pasākumu mūzikas baudītājiem. Pasākuma laikā uz plosta Abavas upē muzicēs Valdis Atāls un Arnolds Kārklis. Ceturtdien varēs tikties Kolhozciemā, kur norisināsies pilngadības svētku izdarības, bet vakarā – lustēties zaļumballē ar grupu "Uzlūdz dāmas" (Rikardions). Piektdien iedvesmos iluzionists Valdemars Weiss un vakarā enerģiju varēs gūt, klausoties grupas "Dzelzs Vilks" dziesmās Sabiles sidra dārzā.

Sestdien būs svētku notikumiem visbagātākā diena un bez daudziem jaunumiem J sagaida arī ierastās svētku radošās sētas – "Vīnotava" un "Putotava". Neizpaliks amatnieku un vīndaru tirdziņš, kur ikkatrs varēs atrast savu svētku garšu. Neiztrūkstošs būs arī svētku teatralizētais gājiens "Skurbums pāriet dullums nē" ar tēmu "Sabiles atrakciju parks". Sestdienas vakarā svētku apmeklētājus priecēs ugunsskulptūra Karātavu kalnā un svētku balle ar grupu "Sienāži" un DJ Ufo.

Svētku noslēgumā – svētdien Sabilē ieradīsies Kristīgie klauni, kā arī varēs skriet Mundruma skrējienā pa Rambulīti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)