Banner 980x90

Swarovski auskari sievietes skaistumam

Rotaslietu zīmola Nela Gems sudraba auskari skaisti papildina sievietes tēlu gan ikdienā, gan arī īpašos pasākumos un svētkos. 

Ikvienai sievietei patīk pucēties un izcelt savu koptēlu ar skaistām rotaslietām. Kvalitatīvi sudraba auskari ir aksesuārs, kas spēj izvēlētajam apģērba komplektam piešķirt mirdzumu un izcelt sievietes skaistumu. 

Nela Gems ir latviešu uzņēmums, kas ražo burvīgus sudraba auskarus ar Swarovski kristāliem. Auskaru piedāvājumā iespējams atrast gan vienkāršākus un minimālākus auskarus, gan arī greznus un košus auskarus. 

Rotaslietu zīmola Nela Gems piedāvājums ir ļoti plašs un piemērots dažādiem notikumiem – Nela Gems sudraba auskari skaisti papildina sievietes tēlu gan ikdienā, gan arī īpašos pasākumos un svētkos. 

Skaisti sudraba auskari ikdienai 


Lai arī Nela Gems zīmola auskarus iespējams pielāgot jebkuras sievietes gaumei, tie tomēr ir zināmi kā mirdzoši un iespaidīgi auskari, par ko parūpējas elegantie Swarovski kristāli. Tie noteikti izstaro pārliecību, ko nēsāt sev līdzi katru dienu.

Nagliņauskari ar apaļu 8mm Swarovski kristālu ir lieliski piemēroti, lai ikdienai piešķirtu maigu mirdzumu. Viegli un ērti nagliņauskari ir klasika, kas vienmēr ir modē. Neliels, taču skaists aksesuārs, kas papildinās sievietes koptēlu. 

Nagliņauskari ar aplīti ir jau iepriekš minētais 8mm Swarovski kristāls, taču ar apsudrabotu vai apzeltītu tērauda riņķīti. Tā ir modernāka interpretācija klasiskajiem nagliņauskariem, kas lieliski izcels sievietes eleganci.

Kantainu kristālu auskari ir lieliska izvēle sievietei, kas arī ikdienā izvēlas mirdzēt koši. Swarovski kvadrātiņi ir pieejami pārdesmit dažādās krāsās, tāpēc ikviena sieviete spēs atrast savai gaumei atbilstošāko auskaru pāri. Savukārt kantaino Swarovski kristālu auskaru ērtā un drošā angļu aizdare garantē izcilu kvalitāti.

Īpaši eleganti auskari svētkiem 

Svētki ir laiks, kad sievietēm justies īpaši skaistām un mirdzošām. Nela Gems auskari ir pieemēroti arī svētku svinībām, ballēm un citiem pasākumiem – ar dažādu veidu un izmēru kristāliem.

Grezni auskari ir klasiska izvēle, kas sievietei ļauj sajusties skaistai un elegantai. Auskarus rotā 12mm liels kristāls, kura krāsu iespējams izvēlēties no 10 Swarovski piedāvātajiem toņiem. Papildus centrālajam Swarovski kristālam, auskaru angļu slēdzeni rotā vēl 5 mazi kristāli izteiktākam mirdzumam.

Grezni kristālu auskari jebkurai sievietei ļaus sajusties kā karalienei. Šo auskaru pamatā ir 8mm liels Swarovski kristāls pēc izvēlētās krāsas. Taču par īpaši grezniem šos auskarus padara 13 mazi kristāli, kas rotājas ap centrālo Swarovski kristālu. 

Lāsīšu auskari sastāv no diviem skaistiem Swarovski kristāliem. Tie ir ļoti viegli, taču lieliski papildinās svinību vakara tēlu. Šo auskaru pamatā ir 8mm liels kristāls un 14mm liela kristāla lāsīte. Šis auskaru pāris ir īpaši sievišķīgs un elegants.

Dāvana sievietei svētkos
Nela Gems rotaslietas ir brīnišķīga dāvana ne vien sev pašai, bet arī kādai citai sievietei svētkos. Šī dāvana ir ļoti piemērota vārda dienām, kad nav pieņemts dāvināt pārāk dārgas un lielas dāvanas. Nela Gems auskari ar Swarovski kristāliem ir lieliska dāvana, kas iepriecinātu katru sievieti arī citos svētkos.

Kristālu klāsts ir ļoti plašs, tāpēc sievietei varētu būt arī vairāki vienādi auskari ar dažādiem kristāliem. Tādā veidā tos iespējams pieskaņot pie dažādiem apģērbu komplektiem un izstarot vienlīdz elegantu mirdzumu. Jebkura dieviete būtu priecīga par Nela Gems dāvanu karti, kas ļaus izvēlēties sev tīkamāko auskaru pāri un arī kristālu pēc izvēles.

Iepirkšanās interneta veikalos paliek arvien populārāka, jo tas ir veids, kā ātri un ērti iegādāties sev vēlamo preci. Arī Nela Gems rotaslietas iespējams iegādāties internetā. Zīmola dāvanu karte internetā ir pieejama arī FromMe.lv mājaslapā. 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)