Banner 980x90

Talsi gatavojas rallijam

16. un 17.maijā Talsu novadā notiks jau par tradīciju kļuvušais "Rally Talsi". Tas šogad būs ceturtais "Latvijas rallija" čempionāta posms. Talsos vienlaicīgi norisināsies arī Lietuvas autorallija čempionāta, Ziemeļeiropas zonas (NEZ) rallija čempionāta un NEZ Junioru čempionāta posms, kā arī "Youngtimer" klases automašīnu regularitātes rallijs, pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv ziņo Talsu novada pašvaldība.

Talsu novada pašvaldība ir sākusi regulāras tikšanās ar "Rally Talsi" pasākuma organizatoriem no uzņēmuma "Ra events", lai pārrunātu gaidāmo satiksmes organizāciju un pasākuma gaitu. Savlaicīgi tiks apsekoti ceļi, lai pēc pasākuma tos varētu sakārtot atbilstoši līdzšinējam tehniskajam stāvoklim.

No 13. aprīļa "Rally Talsi" ieejas kartes iespējams iegādāties kolektīvās iepirkšanās portālā perkamkopa.lv.

Ieejas kartes cena, iepriekšpārdošanā līdz 10. maijam, būs 12 eiro. Iegādātā ieejas karte dos iespēju apmeklēt visus sacensību ātrumposmus abās rallija norises dienās. No 12. maija līdz sacensību norisei ieejas kartes cena būs 15 eiro.

Rallija norises laikā pie ieejas ātrumposmos būs iespējams iegādāties vienreizēju ieejas biļeti uz atsevišķu ātrumposmu, kas maksās 10 eiro.

Ātrumposmus bez maksas varēs vērot bērni līdz desmit gadu vecumam un invalīdi, kuriem pie ieejas ātrumposmā biļešu kontrolierim būs jāuzrāda derīga apliecība vai personu apliecinošs dokuments.

Savukārt pensionāri saņems 10% atlaidi, uzrādot derīgu pensionāra apliecību, iegādājoties vienu ieejas biļeti Tūrisma informācijas centros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)