Banner 980x90

Talsos noskaidros Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāta medaļnieces

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Šīs nedēļas svētdienā, 21.februārī, Talsos norisināsies Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāta vecākās vecuma grupas jeb 2001.gadā dzimušo un vecāku futbolistu izšķirošās otrās divīzijas spēles, kurās noskaidrosies vēl vienas šīgada čempionāta medaļnieces.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Latvijas Futbola federācijas sabiedrisko attiecību speciālists Toms Ārmanis, Latvijas meiteņu telpu futbola čempionātā šosezon pirmoreiz ieviests vecākās vecuma grupas komandu sadalījums divīzijās, kas nodrošina konkurētspējīgu čempionāta norisi un taisnīgāku grupu sadalījumu. Komandas startē divās divīzijās, katrā no tām norisinoties divu grupu mačiem.

Otrās divīzijas priekšsacīkšu cīņas iepriekš janvārī norisinājās Maltā, Lapmežciemā, Spuņciemā un Talsos, kad kopumā desmit komandas sacentās, sadalītas divās apakšgrupās. Apakšgrupu spēles noteica, ka finālposma ceturtdaļfināla pāros savā starpā spēkiem mērosies Rēzeknes novada BJSS – Preiļu BJSS un Rīgas Futbola skola 3, SK "Imanta" un AFA "Olaine", "Talsu" NSS un Rīgas Futbola skola 1, kā arī Rīgas Futbola skola 2 un Ludzas SS – Rēzeknes BJSS. Nomināli par favorītēm pašlaik uzskatāmas Rēzeknes novada BJSS – Preiļu BJSS un Talsu NSS komandas, kuras iepriekš ieņēma pirmo vietu katra savā apakšgrupā, uzvarot visās četrās spēlēs.

Finālcīņas Talsu sporta namā, Mīlenbaha ielā 32A, sāksies plkst.11.00. No plkst.14.00 norisināsies pusfināla mači, bet fināls paredzēts plkst.16.10.

Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāts noslēgsies nākamajā nedēļas nogalē, kad Olainē un Talsos medaļnieces noskaidros vecākās grupas pirmajā divīzijā un U-12 vecuma grupā. Pagājušajā nedēļā dalību turnīrā noslēdza U-14 un U-10 vecuma grupu meitenes.

Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāta sezona norisinās no janvāra līdz februārim, kad kopumā četrās vecuma grupās spēles uzņem Malta, Lapmežciems, Spuņciems, Talsi, Rīga, Rēzekne un Olaine. Šādas sacensības tiek organizētas, lai Latvijā popularizētu meiteņu futbolu un sekmētu jauno futbolistu meistarības izaugsmi. Čempionātu organizē Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar LFF reģionālo nodibinājumu vadītājiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)