Banner 980x90

Talsos noskaidros spēcīgākos pludmales volejbolistus

30.augustā plkst.10.00 Pļavu ezera sporta bāzē Laucienes pagastā notiks Talsu novada meistarsacīkstes pludmales volejbolā. To laikā noskaidros novada labākos pludmales volejbola spēlētāju pārus.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, dalībnieki startēs četrās grupās, tādējādi spēkus parādīt varēs sievietes, jaunieši līdz 18 gadiem un iesācēji, vīri līdz 35 gadiem un veterāni, kas pārsnieguši 35 gadu robežu. Pasākuma organizētājs Normunds Krūze uzsvēra, ka šogad būs īpaši padomāts par balvām no pasākuma organizētājiem un atbalstītājiem.

Pieteikties sacensībām būs iespējams gan sacensību dienā, gan arī iepriekš, sūtot īsziņu pa telefonu 28385008, norādot dalībnieka vārdu, uzvārdu un grupu. Turnīra dalības maksa komandai ir 6,00 eiro, bet sievietēm un jauniešiem – 3,00 eiro. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)