Banner 980x90

Talsos notiks "Latvijas Radio 2" Jāņu dižkoncerts

Talsi24.lv
Talsi24.lv

Jau tagad ''Biļešu paradīzē'' ir pieejamas biļetes uz ''Latvijas radio 2'' dižkoncertu ''Līgojam Talsos! Līgosim kopā!''. Tas ar Talsu novada pašvaldības atbalstu notiks 23.jūnijā, pirms tam apmeklētājus iepriecinot ar tradicionālo Vislatvijas Jāņu gadatirgu.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, "Latvijas radio 2" un televīzijas kompānija "LNT" jau tradicionāli vasaras saulgriežos rīko lustīgāko un skanīgāko Līgo svētku koncertu. Šogad 23.jūnijā ar Talsu novada pašvaldības atbalstu tas notiks Talsos, brīvdabas estrādē "Sauleskalns".

Koncerta līgotāji būs skanīgākie Talsu novada dziedātāji un lustīgākie dejotāji, kā arī Intars Busulis, Jānis Stībelis, Raimonds Tiguls, Jolanta Strikaite, Rihards Lepers, Olga Rajecka, Ginta Krievkalna, Guntis Veits, Žoržs Siksna, Viktors Lapčenoks un citi mūziķi.

Arī šogad pirms koncerta (no plkst.9.00 līdz 15.00) notiks tradicionālais Vislatvijas Jāņu gadatirgus, par kura dalībnieku aicina kļūt ikvienu interesentu. Tirdzniecības vietu cenas, piesakoties dalībai gadatirgū, līdz 1.maijam – 10 eiro par tirdzniecības vietu bez elektrības pieslēguma un 25 eiro par tirdzniecības vietu ar elektrības pieslēgumu (līdz 3x3 m2). Cena pēc 1.maija – 20 eiro par tirdzniecības vietu bez elektrības pieslēguma un 50 eiro par tirdzniecības vietu ar elektrības pieslēgumu (līdz 3x3 m2).

Dalību Vislatvijas Jāņu gadatirgū var pieteikt elektroniski – sandis@koncertzaleriga.lv. Uzziņas pa tālruni: 28929771.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)