Banner 980x90

Talsos notiks trešais Labdarības bumbu rallijs

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Labdarības bumbu rallijs Talsu pilskalnā Dižmāras tirgus laikā jau kļuvusi par tradīciju. Arī šogad 13.augustā ikvienam būs iespēja sacensties par atbalstītāju sarūpētajām balvām un ar savu ziedojumu atbalstīt Talsu novada fonda labdarības projektus, vēsta portāls Talsi24.lv.

Apmaiņā pret ziedojumu ikviens interesents iegūs Labdarības bumbu rallija karti ar unikālu numuru, kas tiks uzrakstīts arī uz ziedotāja izvēlētās bumbiņas. Noslēgumā 13.augustā plkst.13.30 tās tiks ripinātas lejā no Talsu pilskalna – pirmās, kas finišēs pilskalna pakājē, saņems Talsu novada fonda draugu un atbalstītāju sarūpētās balvas, bet iegūtie ziedojumi būs atbalsts fonda labdarības projektiem.

Dižmāras tirgus laikā Labdarības bumbu rallija kartes varēs iegādāties Talsu novada fonda stendā Lielajā ielā 23 – skvērā pie A.Reinholda fotosalona.

Pērn no Talsu pilskalna ripoja vairāk nekā 500 zilu, dzeltenu, rozā un zaļu bumbiņu, kas cīnījās par 111 balvām. Kopīgiem spēkiem ziedojumos tika savākti 1603,84 eiro.

Labdarības bumbu rallijs ir akcija, kas saliedē arī pašus Talsu novada fonda biedrus, jo daudzi iesaistās gan balvu meklēšanā un pat gatavošanā, gan biļešu izplatīšanā un pasākuma dienā palīdz arī akcijas veiksmīgas norises nodrošināšanā.

Talsu novada fonds ir pirmais kopienu fonds Latvijā, kas izveidots, lai koptu mērķtiecīgas labdarības tradīcijas un sekmētu attīstību Talsos un novadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)