Banner 980x90

Talsos notiks uzklausīšanas sanāksme par plānotajām siltumenerģijas tarifa izmaiņām

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) šodien rīko uzklausīšanas sanāksmi par SIA "Talsu namsaimnieks" iesniegto siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu projektu.

Rīga, 10.dec., LETA. Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) šodien rīko uzklausīšanas sanāksmi par SIA "Talsu namsaimnieks" iesniegto siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu projektu, liecina SPRK informācija. Ņemot vērā kurināmā un darbaspēka izmaksu pieaugumu un lietotājiem nodotās siltumenerģijas apmēra samazinājumu, "Talsu namsaimnieks" ir iesniedzis SPRK jaunu siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu projektu Talsu novada administratīvajām teritorijām - 70,85 eiro par megavatstundu (MWh) bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), kas ir par 9,3 eiro par MWh jeb 15,1% vairāk nekā pašlaik piemērojamais siltumenerģijas tarifs - 61,55 eiro par MWh.  Uzklausīšanas sanāksme notiks šodien plkst.12 Talsu novada pašvaldības administrācijas ēkas Lielajā zālē, Kareivju ielā 7, Talsos. Uzklausīšanas sanāksmē komersanta pilnvarotais pārstāvis iepazīstinās ar siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu būtību un ekonomisko pamatojumu. "Talsu namsaimnieka" aprēķinātais un iesniegtais tarifu projekts nav galīgs un vēl var mainīties tā izskatīšanas laikā.  Kompānija "Talsu namsaimnieks" reģistrēta 2009.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2,06 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 3,278 miljoni eiro, bet peļņa - 30 987 eiro. "Talsu namsaimnieks" pieder Talsu novada pašvaldībai. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)