Banner 980x90

Talsos "Tele2" ieguldījis 25 000 eiro jaunā centra atvēršanā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Vadošais mobilo sakaru operators ''Tele2'' paziņo, ka ir atvēris pirmo jaunā koncepta centru Talsos, t/c ''Jāņa Centrs'' telpās, Rīgas ielā 8.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja uzņēmuma pārstāvji, investējot 25 000 eiro, jau esošo centru "Tele2" ir pilnībā pārbūvējis un pārcēlis uz citām plašākām telpām, ieviešot jauno dizaina konceptu, vienlaikus to arī tehnoloģiski aprīkojot un nodrošinot plašu jaunāko mobilo ierīču sortimentu.

Jaunatvērtais centrs īpaši priecēs "Huawei" fanus un jaunāko ierīču entuziastus – īpašā stendā var aplūkot jaunākās "Huawei" mobilās ierīces, tajā skaitā arī tādas, kas pārdošanā būs tikai tuvākajā laikā.

"Tele2" Mazumtirdzniecības departamenta direktore Dace Škrabe: "Lai Talsu iedzīvotājiem varētu piedāvāt vēl ātrāku un individuālāku apkalpošanu un "Tele2" pakalpojumi būtu ērtāk pieejami, nolēmām izveidot jaunā koncepta "Tele2" centru plašākās telpās. Priecājamies, ka tagad klientiem ir pieejams plašākais jaunāko telefonu, datoru, planšetdatoru un citu tehnikas un aksesuāru klāsts, kā arī patīkami priecējam apmeklētājus ar jaunā centra iekārtojumu! "Tele2" centru koncepts ir viens no modernākajiem Baltijā, un, veicot inovatīvus papildinājumus, būs aktuāls arī turpmākos gadus."

Jaunatvērtajā centrā "Tele2" ir saglabājis visas darba vietas, un apmeklētāji ir gaidīti darba dienās un sestdienās no plkst.10.00 – 20.00, kā arī svētdienās no plkst. 10.00 – 19.00. Pirmajiem apmeklētājiem "Tele2" ir sarūpējis arī nelielas dāvanas.

"Tele2" uzsāka centru pārveides projektu 2013.gadā ar mērķi nodrošināt labāko klientu apkalpošanu telekomunikāciju nozarē, ieviešot jauno dizaina konceptu visos 39 "Tele2" centros. Trīs gadu laikā "Tele2" atvēra 24 jaunā koncepta centrus Cēsīs, Daugavpilī, Dobelē, Jēkabpilī, Liepājā, Rīgā, Valmierā un Ventspilī, investīciju apjomam sasniedzot 1,4 miljonus eiro. Šī gada laikā "Tele2" noslēgs vērienīgo investīciju projektu – šogad "Tele2" jauno konceptu jau ir ieviesis Daugavpilī, Rēzeknē un Talsos, un līdz gada beigām tas tiks paveikts vēl atlikušajos 12 centros Bauskā, Daugavpilī, Liepājā un Rīgā.

Latvijā darbojas 39 "Tele2" centri 21 pilsētā, kuros "Tele2" vidēji mēnesī nodrošina servisu ap 400 tūkstošiem esošajiem un topošajiem "Tele2" klientiem.

"Tele2" centru koncepts ir radīts "Tele2 AB" grupas uzņēmumā Zviedrijā un vēlāk pieskaņots Latvijas tirgum. Koncepta ideja ir veidot "Tele2" centrus kā mobilo sakaru pakalpojumu konsultāciju centrus, kuru fokusā ir klients ar savām individuālajām vajadzībām. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)