Banner 980x90

Talsu hokeja klubam – 25 gadi

Pirmdien, 17.novembrī, Talsu hokeja klubs atzīmēs 25 gadu jubileju. Svētku pasākumi Talsu hokeja hallē sāksies jau plkst.10, pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv ziņo Talsu novada pašvaldība.

Talsu hokeja hallē, atzīmējot kluba jubileju, plkst.10 un 11.30 notiks draudzības spēles starp jaunajiem Talsu un Brocēnu hokejistiem un starp bijušajiem Talsu hokeja kluba audzēkņiem. Spēkiem plkst.13 mērosies arī Talsu veterānu izlase un Rīgas veterānu komanda.

Savukārt vakara noslēgums gaidāms Talsu tautas namā, kur 17 būs atskatīšanās uz hokeja kluba aizvadītajiem gadiem un tā biedru svinīga godināšana. Pēc tam viesus priecēs Intara Busuļa koncerts un dejas kopā ar grupu "Gandrīz ideāli" (biļetes dalībai vakara pasākumā iespējams iegādāties Talsu hokeja kluba biļešu kasē). Detalizētāka informācija, zvanot pa tālruni 29251004.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)