Banner 980x90

Talsu novada domes priekšsēdētāja vietniece Sandra Pētersone atstāj amatu

Talsi24.lv
Talsi24.lv

Līdzšinējā Talsu novada domes priekšsēdētāja vietniece izglītības, kultūras, sporta, sociālajos un veselības jautājumos Sandra Pētersone nolēmusi atstāt amatu, taču turpinās darboties Talsu novada domē kā deputāte, aģentūru LETA informēja Talsu novada pašvaldības komunikāciju speciāliste Ivonna Vicinska.

Pētersone savu lēmumu skaidroja ar viedokļu atšķirībām domē, taču plašāk komentēt to nevēlējās, vien norādīja: "Neviens vēlēts amats nav uz mūžu, un ir mainījusies politiskā situācija."

Pētersone Talsu novada domē iepriekšējās vēlēšanās ievēlēta no Reformu partijas saraksta, taču pēdējā laikā darbojusies kā neatkarīga deputāte. Lai gan Pētersone jau esot izdarījusi izvēli par pievienošanos kādam politiskajam spēkam, pagaidām viņa savu izvēli neatklāj.

14.janvārī notikušās domes sēdes darba kārtība tika papildināta ar jautājumu par domes priekšsēdētāja vietnieka izglītības, kultūras, sporta, sociālajos un veselības jautājumos ievēlēšanu. Deputāti nobalsoja, ka šajā amatā Pētersoni nomainīs Daiga Feldmane, kura domē ievēlēta no politiskās partijas "Reģionu alianse" saraksta.

Talsu novada domes priekšsēdētājam Aivaram Lācarus ("Talsu novada attīstībai") ir divi vietnieki. Domes priekšsēdētāja 1.vietnieks arī turpmāk būs Normunds Tropiņš ("Vienotība").

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)