Banner 980x90

Talsu novadā "Ferrari" vadītājs traucies ar 213 kilometriem stundā

Rīga, 6.sept., LETA. Policija Talsu novada Lībagu pagastā aizturējusi "Ferrari" vadītāju, kurš braucis ar ātrumu 213 kilometri stundā (km/h), aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Signe Šteinberga. 

1980.gadā dzimušais "Ferrari 488 Spider" vadītājs apturēts uz autoceļa Rīga - Ventspils. Viņš brauca ar ātrumu 213 kilometri stundā vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometri stundā.

Vēl Talsu apkārtnē 1982.gadā dzimis motocikla "Yamaha YZFR1" vadītājs traucies ar 147 kilometriem stundā vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometri stundā. Turklāt vīrietis vadīja motociklu bez noteiktā kārtībā iegūtas vadītāja apliecības, kā arī transportlīdzeklim nebija veikta apdrošināšana un tehniskā apskate.

Abiem transportlīdzekļu vadītājiem noformēti administratīvo pārkāpumu protokoli un piemēroti likumā noteiktie naudas sodi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)