Banner 980x90

Talsu pašvaldība piešķirs līdzfinansējumu vecpilsētu ēku atjaunošanai

Rīga, 26.febr., LETA. Talsu novada pašvaldība rīkos atklātu projektu konkursu līdzfinansējuma saņemšanai valsts nozīmes pilsētbūvniecības pieminekļu teritorijās esošo vēsturisko ēku restaurācijai un konservācijai, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Dana Vecmane.

Pieteikumus līdzfinansējumam valsts nozīmes pilsētbūvniecības pieminekļu "Talsu pilsētas vēsturiskais centrs", "Sabiles pilsētas vēsturiskais centrs" un "Valdemārpils pilsētas vēsturiskais centrs" teritorijās esošo vēsturisko ēku restaurācijai un konservācijai varēs iesniegt no 1.marta līdz 18.aprīlim.

Projekta pieteikuma iesniedzējs var būt fiziska vai juridiska persona.

Līdzfinansējumu piešķirs konkursa kārtībā, izvērtējot projektu pieteikumus saskaņā ar administratīvajiem kritērijiem un kvalitatīvajiem rādītājiem.

Līdzfinansējums tiks piešķirts 30% līdz 60% apmērā no kopējās tāmes, bet ne vairāk kā 5000 eiro viena konkursa projekta īstenošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)