Banner 980x90

Telefoni internetā – Tava izvēles brīvība!

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Mūsdienās telefons vairs nav tikai saziņas līdzeklis, bet pilda daudzveidīgas funkcijas – ir plānotājs, ceļvedis un izklaidētājs un piedāvā citas iespējas, kā padarīt mūsu dzīvi vienkāršāku. Vai esi atradis sev visparocīgāko telefona modeli? Ietaupi laiku – telefoni internetā ir pieejami plašā izvēlē un par labu cenu. Piedāvājumā atradīsi gan jaunāko iPhone 6, gan praktisko un izturīgo "Nokia" mobilo telefonu, gan arī klasiku – galda telefonu. 

Kur var iegādāties telefonu internetā?
Apskati interneta  veikala www.hansapost.lv preču sadaļu "Sadzīves tehnika". Vari izmantot Hansapost.lv meklētāju, ierakstot atslēgas vārdu "telefoni" vai konkrētu telefona modeli, piemēram, "Galaxy Note 4". 

Telefoni Hansapost.lv ir sadalīti šādās kategorijās:
- viedtālruņi;
- mobilie telefoni;
- galda telefoni.

Atkarībā no konkrētās kategorijas specifikas varēsi atzīmēt arī niansētas prasības, piemēram, sameklēt viedtālruni, kurā varēs ievietot divas SIM kartes. Tāpat vari atlasīt konkrēta ražotāja, piemēram, "Apple", "LG" vai "Nokia" ražotos telefona modeļus. Ja telefona izvēli ietekmē tā cena, atzīmē sev tīkamu cenu grupu uz cenu skalas. Vari izmantot arī salīdzināšanas funkciju, kas ļauj ērti pārskatīt vairākus modeļus. 

Hansapost.lv Tev būs iespējams izmantot filtru, lai atlasītu preces pēc
- cenu grupas;
- jaunākajiem modeļiem;
- populārākajiem telefoniem, ko iecienījuši arī citi interneta veikala Hansapost.lv klienti;
- pēc  atlaides, lai atrastu īpaši izdevīgu piedāvājumu.

Telefons ar Tev aktuālu funkciju
Hansapost.lv pieejami atšķirīgas specifikas telefoni. Piemēram, viedtālrunis "LG L90" patiks tiem, kas meklē eleganta dizaina telefonu par demokrātisku cenu, bet viedtālruņa "LG G3 S" izturīgais akumulators ļaus telefonu lietot intensīvi bez uzlādēšanas visas dienas garumā. 
"GoClever Quantum 400 Lite" būs iespējams ievietot divas SIM kartes, šādi telefonu varēs lietot gan personīgajām, gan darba vajadzībām. Mobilais telefons "Caterpillar CAT B25 2G" būs lauku saimniecībā ļoti noderīgs. To neietekmē triecieni, un telefons ir ūdensizturīgs. Akumulators izturēs 9,5 stundas, kas būs aizvadītas, piemēram, aktīvās telefonsarunās. Izdevīgs pirkums mājai un birojam būs bezvadu telefons "Philips D1202B/51", kura komplektācijā ietilpst divi telefoni. Abiem telefoniem ir ergonomisks dizains, 50 vārdu liela telefongrāmata un darbības rādiuss līdz 50 metriem. Telefona darbības rādiuss ļaus atbildēt uz zvaniem, arī sēžot uz terases vai darbojoties piemājas dārziņā. 

Papildini savu telefonu ar vajadzīgajiem aksesuāriem
Sadaļā "Citi piederumi" atradīsi telefonam atbilstošus USB vadus, atmiņas kartes, ekrāna aizsargplēves un citus noderīgus aksesuārus, kas aizsargās telefonu pret nejaušiem skrāpējumiem un ļaus tam kalpot ilgāk. Atsevišķi ir izdalītas hands-free roku sistēmas drošai autovadīšanai. Sava apakšsadaļa atvēlēta telefona lādētājiem, paredzētiem telefona uzlādēšanai automašīnā vai savienojumam ar datoru.

Hansapost.lv būs atrodami arī triecienizturīgi telefona maciņi
Telefoni internetā un citi izdevīgi pirkumi būs atrodami Hanaspost.lv īpašo piedāvājumu sadaļā "%". Tur varēsi apskatīt pēdējā mirkļa piedāvājumus, atlaides un arī populārākās preces par labām cenām. 

Kā pasūtīt preci Hansapost.lv?
Mājaslapā www.hansapost.lv izvēlēto telefonu varēsi pasūtīt šādi:
- aizpildot pasūtījuma pieteikumu internetā www.hansapost.lv; 
- zvanot pa klientu apkalpošanas tālruni 670 60 506;
- rakstot uz e-pastu: hansapost@hansapost.lv.
Hansapost.lv klientu konsultanti strādā katru dienu no plkst. 8.00 līdz plkst. 20.00.

Hansapost.lv saviem klientiem piedāvā pasūtījumu apmaksāt, saņemot preci. Pasūtījumu varēsi saņemt Latvijas Pasta nodaļās vai izmantojot Latvijas Pasta kurjera pakalpojumus. 

Ja nav iespējams visu summu nomaksāt uzreiz, iespējams preci noformēt līzingā. Hanaspost.lv sadarbojas ar līzinga kompāniju SIA "BEST Līzings", kas piedāvā noformēt preci līzinga maksājumā no 3 līdz 36 mēnešiem.

Telefoni internetā par izdevīgām cenām katrai gaumei – meklē mājaslapā www.hansapost.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)