Banner 980x90

Telts "Zvaigzne", kas "mirdzēs" Jūsu pasākumā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja esat kāda pasākuma organizators un nespējat izlemt, kas būtu labākais veids, kā ierobežot teritoriju un moderni pasargāt tehniskās iekārtas vai kādu mazāku atrakciju zonu, tad iesakām Jums apsvērt zvaigznes telts nomu. To var izīrēt par draudzīgu naudas summu, kā arī tā var pildīt vairākas funkcijas un iederēties dažādos pasākumos.

Zvaigznes tipa teltīm ir daudz priekšrocību:
- lieliski pilda dažādas funkcijas, tostarp, sargā tehniku no lietus;
- ir atraktīvas un košas;
- viegli pamanāmas, lai kur tās arī būtu novietotas;
- tās pasākumā var ierobežot noteiktas teritorijas un atrakciju zonas.

Ja šīs īpašības Jūs vēl nav pārliecinājušas, tad Jums būtu jāzina, ka zvaigznes telts nav paredzēta tikai vienam pasākumam vien. Zvaigznes formas telts ir lieliski piemērota
- dārza svētkiem;
- sporta spēlēm un citiem sportiskiem pasākumiem;
- festivāliem;
- nometnēm;
- muzikāliem pasākumiem;
- citiem kopā sanākšanas svētkiem, kādi vien Jums var ienākt prātā.

"Akurāta" košā zvaigznes telts nevainojami iederēsies Jūsu pasākumā!
"Akurāts" ir vadošais telšu un pasākumu aprīkojuma iznomātājs, kas Latvijā darbojas jau no 2005. gada. Šis pasākumu aprīkojuma serviss saviem klientiem piedāvā dažādus telšu veidus, sākot no 9 m² teltīm līdz pat 1500 m² lielām teltīm. Ikvienu telti var komplektēt un pielāgot Jūsu vajadzībām. "Akurāta" piedāvātās zvaigznes telts tehniskie parametri:
- augstums – 5,21 m;
- nosegtā lietderīgā platība – 50 m²;
- montāžas laiks – 15 minūtes;
- krāsa – pelēka ar dzeltenu;
- audums – PVC;
- gabarītizmēri – 16x16 m;
- telts izmēri transportējot – PVC audums 1m²;
- centrālais stienis – 1,75 m, 3 gab. 

Ja esat nolēmis, ka Jūsu svinībām vislabāk noderēs SIA "Akurāts" telts "Zvaigzne", tad apmeklējiet pasākuma aprīkojuma servisa mājaslapu akurats.com, kur sadaļā "Teltis" atradīsiet gan šo, gan citus telšu piedāvājumu. 

Tā kā uzņēmums darbojas arī Lietuvā un Igaunijā, tad arī pasākumiem ārpus Latvijas robežas varat iznomāt deviņas dažādu izmēru teltis, kā arī citu svētkiem paredzēto aprīkojumu, piemēram:
- galdus;
- solus;
- krēslus;
- klubkrēslus;
- piepūšamos dīvānus;
- garderobes;
- sildītājus;
- bāra letes;
- deju grīdas;
- saliekamās skatuves;
- griestu un sienu dekorus;
- norobežojošos stabiņus un daudz ko citu!

Veiksmīgai pasākuma norisei izvēlieties uzticamo pasākumu aprīkojuma servisu "Akurāts", kas vairāku gadu garumā ir palīdzējis noorganizēt neskaitāmus pasākumus un atstājis vien patīkamas atmiņas. Ienāciet uzņēmuma mājaslapā akurats.com, kur varēsiet izvēlēties un pasūtīt organizētajam pasākumam nepieciešamo aprīkojumu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)