Banner 980x90

Vai Tu zini, kādās situācijās var palīdzēt ātrie kredīti?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Laiks ir viena no lielākajām mūsdienu vērtībām, un cilvēki vairs nevēlas tērēt dārgo resursu, lai sēdētu rindās un gaidītu svarīgu lēmumu vairāku dienu garumā. Arvien vairāk klientu iegūst uzņēmumi, kas savus pakalpojumus sniedz tiešsaistē. Šādas izmaiņas ir skārušas arī kredītu nozari. Ja pēc hipotēkas un cita veida apjomīgiem aizdevumiem cilvēki vēl aizvien vēršas bankās, tad nelieliem kredītiem ikdienas vajadzībām daudz klientu piesakās internetā. Ātrie kredīti sniedz iespēju saņemt naudu mazāk nekā pusstundas laikā no pieteikšanās brīža, turklāt kredīts tiek piešķirts bez fizisku dokumentu pārbaudes.

Trīs ātrā kredīta izmantošanas paņēmieni
Ātrie kredīti ir pieejami bez galvojuma, ķīlas un dokumentu iesniegšanas, taču tas ir finansiāls pakalpojums, kas prasa saprātīgu pieeju. Ātrais kredīts ir aizdevums līdz algas dienai, tāpēc nevajadzētu aizņemties pārāk lielas summas vai pieteikties kredītam, lai iegādātos dāvanas un luksusa preces. Šāds aizdevums var palīdzēt, ja
- nepieciešams apmaksāt neatliekamu rēķinu;
- jāiegādājas pirmās nepieciešamības preces: medikamenti, braukšanas biļete, mācību materiāli;
- jāsedz pēkšņi izdevumi, piemēram, sadzīves tehnikas vai mājas komunikāciju remonta darbi.

"VIA SMS" kredīts dažādām situācijām
Kredītkompānija "VIA SMS" piedāvā aizdevumus, kas ir salīdzinoši izdevīgi gan jaunajiem klientiem, gan tiem, kuri piesakās kredītam atkārtoti. Galvenās atšķirības starp pirmajiem un atkārtotiem kredītiem ir šādas:
- pirmā aizdevuma summa ir 50–350 eiro un tam tiek piemērota 100% atlaide. Tas nozīmē, ka jaunie klienti atmaksā tikpat, cik aizņēmās, ja tiek ievēroti atdošanas termiņi;
- atkārtots kredīts var būt līdz 700 eiro liels. Kredītu kalkulators uzņēmuma mājaslapā parāda procentu likmi un kopējo atmaksas summu.

Ātrie kredīti ir pieejami gan tiešsaistē, "VIA SMS" mājaslapā, gan ar SMS starpniecību. Meklē pilnu informāciju par pieteikšanās kārtību un aizdevuma nosacījumiem www.viasms.lv.

"VIA SMS" kredīta atmaksas termiņš var būt 7–30 dienas. Nepieciešamības gadījumā aizdevumu var pagarināt, taču labāk aizņemties mazāku summu un atmaksāt kredītu laicīgi. Ātrie kredīti būs noderīgi tiem cilvēkiem, kuriem ir skaidri kredīta izmantošanas mērķi un kuri ir gatavi uzsākt kredīta atmaksu tuvākajā nākotnē.

Lai veiksmīgi segtu parādsaistības noteiktajā termiņā, piesakies tādai summai, ko varēsi atmaksāt no saviem mēneša ienākumiem. Aizņemies atbildīgi un izmanto ātro kredītu kā palīgu ārkārtas situācijās. Papildu informāciju par aizdevumu veidiem un finanšu padomus atradīsi "VIA SMS" mājaslapā. Ienāc viasms.lv un uzzini, vai ātrie kredīti ir Tev piemēroti!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)