Banner 980x90

Valdemārpilī par 186 557 eiro pārbūvēta Dupurkalna estrāde

Rīga, 10.janv., LETA. Valdemārpilī par 186 557 eiro pārbūvēta Dupurkalna estrāde, bet pavasarī tiks pabeigta estrādes apkārtnes labiekārtošana, iesējot zāli un uzstādot atkritumu urnas, aģentūra LETA uzzināja Talsu novada pašvaldībā.

Dupurkalna estrāde bija kļuvusi apmeklētājiem bīstama, tāpēc tā tika demontēta un estrādes ēka uzcelta no jauna. Ēkā ir ierīkota tualete un lielāka telpa, kur māksliniekiem uzturēties pasākumu laikā.

Pārbūves laikā atjaunots asfalta segums estrādes deju laukumam un izvietoti soli 400 skatītāju vietām. Ap estrādi ir ierīkots arī jauns āra apgaismojums.

Dupurkalna brīvdabas estrādes būvniecība un teritorijas labiekārtošana notika Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai līdzfinansētā projektā "Dupurkalna brīvdabas estrādes būvniecība un teritorijas labiekārtošana". Būvdarbus veica SIA "Glass&Wood", būvuzraudzību - būvuzraugs Mārtiņš Tuņa, autoruzraudzību - būvprojekta autore arhitekte Marija Solovjova.

Valdemārpils pilsētas un Ārlavas pagasta pārvalde kā vienu no prioritātēm jau ilgstoši iestājās par Dupurkalna estrādes sakārtošanu, jo Valdemārpils ir vienīgā novada pilsēta, kurā nav kultūras nama.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Glass&Wood" 2017.gadā strādājis ar 494 173 eiro apgrozījumu un 5494 eiro peļņu, savukārt gadu iepriekš uzņēmuma apgrozījums bija 312 973 eiro, bet peļņa - 1706 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)