Banner 980x90

Virbu pagasta jaunieši apciemo dzīvnieku patversmi "Ausma" (galerija)

8.oktobrī Virbu pagasta jauniešu biedrības "I.M.Pulss" pārstāvji, sadarbojoties ar Virbu pamatskolas skolēniem un skolotājām, Dzīvnieku aizsardzības dienas ietvaros devās apciemot Talsu novada dzīvnieku patversmi "Ausma" un tās četrkājainos iemītniekus.

Skolēni un jaunieši bija sarūpējuši dažādus gardumus, ko aizvest patversmes mīluļiem, kā arī samīļoja un paglaudīja katru patversmes dzīvnieciņu, kas tā vien kāroja pēc cilvēka mīlestības.

Jaunieši un skolēni bija priecīgi par iespēju paviesoties dzīvnieku patversmē, jo uzzināja arī daudz kā jauna par dzīvnieciņiem un to dzīvi šajā patversmē.

Sākoties rudens/ziemas sezonai, dzīvnieciņiem īpaši nepieciešama barība, jo tieši šajā laikā tie uzkrāj rezerves, lai ziemā nebūtu jāsalst. Saimniece stāsta, ka nav jau tā, ka barības trūktu. Atbalstu sniedz arī vietējie uzņēmumi un veikalu tīkli.

Patversmes darbiniece skolēnus un jauniešus iepazīstināja ar iemītnieku dzīvesstāstiem. Mēs uzzinājām arī to, ka jau kopš 1998.gada patversmē visu laiku ir vidēji ap 40 kaķu un 20 suņu.

Kopumā jaunieši ir ļoti apmierināti un gandarīti par to, ka iesaistījušies akcijā un izdarījuši labu darbu, palīdzot patversmes iemītniekiem. Jaunieši atzīst, ka arī nākamgad piedalīsies šāda veida akcijā un cer, ka ikviens patversmes "Ausma" četrkājainais iemītnieks atradīs arī savas mājas.

Vita un Matīss Plūksnas

Virbu pagasta jauniešu biedrības "I.M.Pulss"

jauniešu padomes biedri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)