Banner 980x90

Zvejniecības uzņēmums "Irbe" pērn par 21% kāpinājis apgrozījumu

SIA "Zvejnieku saimniecība "Irbe" pērn par 21% palielinājusi apgrozījumu un strādājusi ar 109 893 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Zvejnieku saimniecības apgrozījums pieaudzis no 4 092 073 eiro 2013.gadā līdz 4 918 816 eiro pērn. Kā norādīts uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā, pagājušā gada peļņu plānots atstāt uzņēmuma rīcībā.

Pērn uzņēmums nodarbojās ar zvejniecību noteikto limitu apmēros un, kā norādīts vadības ziņojumā, sasniedza atzīstamus rezultātus. Zivis realizētas Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Bulgārijā, Ukrainā, Baltkrievijā un Krievijā. Uzņēmums pērn pilnveidojis savu darbību, uzbūvējot zivju ātrsaldētavu un ierīkojot saldēto zivju uzglabāšanas kameru.

Uzņēmums savu galveno produkcijas realizācijas tirgu pašlaik saredz Latvijas pārstrādes uzņēmumu vidū, kā arī mazumtirdzniecībā.

Uzņēmuma ilgtermiņa mērķi ir paplašināt ražošanu ar jauniem produkcijas veidiem no zivju liemeņiem un filejām.

SIA "Zvejnieku saimniecība "Irbe" savu darbību sāka 1996.gadā kā uzņēmums, kas nodarbojas ar rūpniecisko zveju piekrastes joslā Kolkas pagastā. Pašlaik tas kļuvis par vienu no lielākajiem zvejniecības uzņēmumiem, kas nodarbojas ar rūpniecisko zveju Rīgas jūras līcī, kā arī piekrastes joslā. Uzņēmums darbojas Rojas ostas teritorijā. Tā pamatkapitāls ir 5680 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)