Banner 980x90

Abavas senlejas ceļotāju dienā varēs doties pārgājienā ar mikoloģi un botāniķi

Rīga, 19.aug., LETA. Nedēļas nogalē, 24.augustā, norisināsies Abavas senlejas ceļotāju diena, kuras laikā varēs doties pārgājienā ar mikoloģi un botāniķi, izzinot purva augus, aģentūru LETA informēja Abavas ielejas attīstības centra pārstāve Iveta Piese.

Plkst.10 Kandavā, Čužu purva stāvlaukumā, sāksies bezmaksas pārgājiens kopā ar mikoloģi, ēdamu un neēdamu sēņu pazinēju Initu Danieli un Čužu purva bioloģiskās daudzveidības zinātāju botāniķi Agnesi Priedi. Pārgājiena garums būs ap četriem kilometriem pa mežainu un purvainu apvidu, ilgums līdz četrām stundām. Līdzi jāņem pusdienas, tāpat arī jāapģērbjas piemēroti laika apstākļiem.

Savukārt plkst.15 Sabilē no autoostas stāvlaukuma sāksies bezmaksas floristiskā ekspedīcija kopā ar vides gidu, profesoru Māri Lāci. Pārgājiena garums būs ap sešiem kilometriempa pilsētu un pļavu, ilgums līdz divām stundām.

Plkst.20.30 Rendas estrādē gaidāma Vara Vētras uzstāšanās, bet no plkst.22 norisināsies zaļumballe ar mūziķi Andri Skuju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)