Banner 980x90

Aicina ar sapratni izturēties pret šaušanas trokšņiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No 15. līdz 17.jūlijam Talsu un Rojas novados notiks Zemessardzes 25.vasaras sporta spēles. Iedzīvotāji tiek lūgti izturēties ar sapratni un nebaidīties no šāviena trokšņiem, jo 16.jūlijā no plkst.8.00 līdz 17.00 Sukturu šautuvē notiks sacensības šaušanā mērķī. Plašāk sporta spēles tiks atzīmētas Rojas novadā. Tur 16.jūlijā plkst.8.20 sāksies gājiens no Rojas pludmales uz stadionu, kur notiks sporta spēļu atklāšanas ceremonija.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, visas dienas garumā būs gan ekipējuma, gan tehnikas ekspozīcijas demonstrēšana. Nacionālo bruņoto spēku dienā Zvejnieku ielas laukumā plkst.12.00 gaidāma helikoptera nosēšanās un ekipējuma demonstrēšana, bet plkst.12.40 helikopteru paraugdemonstrējumi glābšanā uz ūdens un uguns lokalizācija no gaisa Rojas piekrastē. Tāpat varēs redzēt Zemessardzes 45.nodrošinājuma bataljona paraugdemonstrējumus, spēka vīru sacensības un veiklības braucienus sievietēm. Pasākums norisināsies gan pludmalē, gan stadionā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)