Banner 980x90

Aicina uz rehabilitācijas centra "Pogas" atklāšanu

Talsi24.lv
Talsi24.lv

Pirms 12 gadiem, kad radās labdarības organizācija ''Ziedot.lv'', dzima arī sapnis par iespēju nodrošināt bērniem mūsdienīgu rehabilitāciju tepat Latvijā, padarot šo procesu lētāku, ērtāku un pieejamāku lielākam bērnu skaitam.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, aicināti visi 20.decembrī plkst.15.00 Talsu tautas nama Radošajā sētā pievienoties labdarības kustībai, lai palīdzētu lielākam skaitam smagi slimu bērnu uzlabot fizisko un garīgo pilnvērtību šeit – Latvijā, jaunizveidotajā bērnu rehabilitācijas centrā "Poga".

Ar muzikāliem priekšnesumiem priecēs Elvijs Gruzītis un Baiba Veismane-Rezonga. Īpašais viesis būs Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta. Ikviens varēs cienāties ar piparkūkām un siltu tēju.

Novembrī Rīgā tika atklāts Ziedot.lv jaunais bērnu rehabilitācijas centrs "Poga", kur smagi slimiem bērniem būs pieejamas kvalitatīvas, mūsdienīgas rehabilitācijas tehnoloģijas, tajā skaitā arī Ziemeļeiropā pirmais medicīniskais gaitas robots G-EO System.

Rehabilitācijas centrs "Poga" ir Ziedot.lv jaunākā labdarības iniciatīva. Jaunizveidotais centrs pirmos pacientus uzņems 2016. gadā, tādējādi nodrošinot Latvijā unikālus rehabilitācijas pakalpojumus, kurus līdz šim mūsu bērni ar kustību un neiroloģiskām saslimšanām saņēma ārvalstīs.

Centrs "Poga" piedāvās Ziemeļeiropā unikālu fizioterapijas metodi TheraSuit (ASV), medicīniskās robotikas pakalpojumu G-EO System (Šveice), kombinējot to ar funkcionālo elektrostimulāciju (FES). Patiecoties tam, rehabilitācijas process kļūs lētāks, ērtāks un pieejamāks lielākai daļai mazo pacientu, un savlaicīga rehabilitācijas uzsākšana, samazinās vajadzību pēc sarežģītākas ārstniecības vēlāk. Papildus šiem unikālajiem fizioterapijas pakalpojumiem, centrā konsultēs ergoterapeits, osteopāts, neirologs un fizioterapeiti, kas piedāvās Bobata terapiju, Slinga terapiju. Visiem apmeklētājiem būs pieejams Snoezelen multi sensorais aprīkojums.

Lai pirmajiem 60 bērniem nodrošinātu pilnu rehabilitācijas kursu, nepieciešami 144 000 eiro. Ja vēlies pievienoties labdarības kustībai, ziedo šim mērķim portālā www.ziedot.lv , Swedbank internetbankā vai zvanot uz labdarības tālruni 90067007 (maksa par zvanu 1,42 eiro).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)