Banner 980x90

Atklāts tenisa laukums Vandzenē

9.oktobrī Vandzenes pamatskolas teritorijā tika atklāts tenisa laukums, kas papildināts arī ar diviem basketbola groziem. Turpat ierīkoti arī āra trenažieri – šīs aktivitātes īstenoja Vandzenes attīstības biedrība.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, turpmāk Vandzenes pagastā būs viena no retajām iespējām ikvienam ļauties tenisa spēlei. Laukums papildināts arī ar basketbola groziem, tāpat to varēs izmantot volejbola spēlei. Darbs vēl tiks ieguldīts teritorijas labiekārtošanā. Šogad iespēju robežās, izmantojot pagasta pārvaldes resursus, sakārtots arī Vandzenes muižas parks pie skolas.

Krāšņo laukuma klājumu 9.oktobrī izmēģināja Vandzenes tautas nama aerobikas deju grupa "Afrodītes", pagasta skolēni un jaunieši. Savukārt Andris Siliņš no Vandzenes un Mihaels Gusevs no Rojas rādīja paraugdemonstrējumus tenisā.

Darbi, ko īstenoja SIA "Arena sports", veikti ar Talsu novada pašvaldības un Eiropas Zivsaimniecības fonda atbalstu. Tie izmaksāja aptuveni 30 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)