Banner 980x90

"Brīnumiņš" aicina uz semināru par personības attīstību

Ģimeņu un bērnu attīstības centrs "Brīnumiņš" projekta "Sadzirdēt, mainīt un attīstīt!" ietvaros organizē semināru Talsu novada ģimenēm "Personība un tās attīstība. Personības uzvedības modeļi. Talsu novada iedzīvotāju komunikācijas veicināšana ar iestāžu un institūciju pārstāvjiem". Seminārs notiks otrdien, 25.martā no plkst.18.00 Talsu ev.lut.draudzes telpās, pilsētas informācijas portāls Talsi24.lv uzzināja Talsu novada pašvaldībā.

Semināra apmeklētāji varēs uzzināt arī, kā labāk sagatavot bērnu bērnudārzam un kā sniegt bērnam pirmo palīdzību dažādos nelaimes gadījumos.

Semināru vadīs psiholoģe - Zinta Linde. Semināra laikā notiks tikšanās ar Talsu pirmsskolas speciālisti Daci Ivanovu un ārsta palīgu Leldi Panižniku.

Semināra laikā tiks nodrošināta bērnu pieskatīšana – vecumā no 3 gadiem, kā arī neliels cienasts ar kafiju. Seminārs ir bez maksas.

Sīkāka informācija par semināra norisi, zvanot pa tālruni 27883241.

Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina, Norvēģija, Latvijas valsts un Talsu novada pašvaldība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)