Banner 980x90

Dundagas novada priekšsēdētāja amatā ievēl Gunāru Laicānu

Dundagas novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē piektdien par novada domes priekšsēdētāju ievēlēts Gunārs Laicāns, pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv pavēstīja Dundagas novada domes kancelejas vadītāja Sandra Kokoreviča.

"Par novada domes priekšsēdētāju ar sešām balsīm "par" un divām balsīm "pret" ir kļuvis Gunārs Laicāns. Viens deputāts sēdē nepiedalījās," informē pašvaldības pārstāve.

Uz priekšsēdētāja amatu tika virzīts tikai viens kandidāts.

Par novada domes priekšsēdētāja vietnieku un komitejām tiks lemts sēdē pirmdien, 17.jūnijā, plkst.18.00.

Līdz šim brīdim Dundagas novada domes priekšsēdētājas pienākumus pildīja Linda Pavlovska. Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas informācija, Pavlovska kā vienīgā pārstāve no saraksta "Kopsolis" ievēlēta arī jaunajā sasaukumā.

Talsi24.lv jau vēstīja, ka Dundagas novadā vēlēšanās visvairāk balsu ieguvusi partija "Strādāsim kopā".

Tāpat Talsi24.lv jau vēstīja, ka Dundagas novadā kopumā nobalsojuši 1648 vēlētāji, kas ir 43,46% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Talsi24.lv jau vēstīja, ka pērnā gada nogalē no amata tika atbrīvota Dundagas domes priekšsēdētāja Gunta Abaja. Iepriekš, pamatojoties uz totalitāru vadīšanas stilu, tika balsots pret toreizējo domes priekšsēdētāju Aldonu Zumbergu, savukārt 2012.gada decembrī, pārmetot pārāk maigu raksturu, Abaja no amata atstādināta. Turklāt sava atvaļinājuma laikā. Pēc tam par priekšsēdētāju kļuva Pavlovska.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)