Banner 980x90

"Gada notāra 2012" apbalvojumu iegūst Indulis Šermukšnis

Par nozīmīgu ieguldījumu notariāta attīstībā un pārliecinošu profesionālo darbību "Gada notārs 2012" apbalvojumu saņēmis Talsu notārs Indulis Šermukšnis, kurš notariātā nostrādājis jau 20 gadus, pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Latvijas Zvērinātu notāru padomes rīkotājdirektore Vija Piziča.

Savas notāra karjeras laikā Indulis Šermukšnis aktīvi piedalījies dažādās Tieslietu ministrijas un Latvijas Zvērinātu notāru padomes organizētās darba grupās saistībā ar likuma grozījumu izstrādi. Šogad apbalvojums "Gada notārs" pasniegts jau astoto gadu pēc kārtas.

Savu profesionālo darbību ar tieslietu ministra pavēli 1993.gadā Indulis Šermukšis uzsāka Kurzemes apgabaltiesas teritorijā Talsos. No 1996. gada līdz 2005.gadam viņš aktīvi darbojies Latvijas Zvērinātu notāru padomē, pildot gan priekšsēdētāja, priekšsēdētāja vietnieka, gan padomes locekļa pienākumus. Tieslietu ministrijas un Latvijas Zvērinātu notāru padomes organizētajās darba grupās Indulis Šermukšnis strādā pie tādiem nozīmīgiem projektiem kā jauna Notariāta likuma izstrāde, Civillikuma mantojuma un lietu tiesību daļas modernizācijas, notāru informācijas sistēmas izveides un pilnveides, testamentu reģistra un nākotnes pilnvarojuma izstrādes un citiem. Savukārt 2008.gadā par priekšzīmīgu, godīgu un radošu amata pienākumu veikšanu Indulis Šermukšis apbalvots ar Tieslietu ministrijas III pakāpes Goda zīmi.

"Indulis ir ļoti precīzs un psiholoģiski noturīgs. Viņš korekti spēj uzsākt un pabeigt ļoti komplicētus darījumus, turklāt, nenostājoties kāda darījuma dalībnieka pusē, bet atrodot abiem līdzsvarotu risinājumu. Indulis nekad neliedz savu padomu arī ārpus darba laika," par notāra Induļa Šermukšņa darbu stāsta uzņēmējs, Talsu komersantu kluba priekšsēdētājs Andis Araks.

Kā ierasts, arī šogad Latvijas Zvērinātu notāru kopsapulcē atzinība tika izteikta tiem notāriem, kuri visaktīvāk piedalījušies gadskārtējās "Notāru dienās", konsultējot iedzīvotājus un apliecinot notariāta pieejamību ikvienam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)