Banner 980x90

Gatavojas autoceļa Talsi – Stende – Kuldīga rekonstrukcijai

Pašlaik uzsākta būvprojekta "Valsts reģionālā autoceļa "P120 Talsi – Stende – Kuldīga km 1,56. – 10,91. rekonstrukcija" saskaņošana ar projektā iesaistītajām pusēm. Tādējādi notiek pēdējo korekciju ieviešana būvprojektā, pilsētu informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv ziņo Talsu novada pašvaldība.

Februārī plānots būvprojektu iesniegt saskaņošanai Talsu novada būvvaldei. Pēc saskaņošanas būvvaldē projekts tiks nodots projekta pasūtītājam VAS "Latvijas Valsts ceļi", kas projektu pieņems apstiprināšanai.

Būvprojekta ekspertīze plānota no marta vidus līdz aprīļa beigām. Saņemot eksperta atzinumu, ka būvprojekts ir akceptējams un atbilst būvnormatīviem, plānots izsludināt iepirkumu konkursu būvniecībai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)