Banner 980x90

Jaunais gads talseniekiem sācies ar atjaunotu apgaismojumu

Aizvadītā gada nogalē Talsos tika pabeigta trīs atsevišķu ielu posmu apgaismojuma rekonstrukcija. Darbus, uzvarot iepirkumu konkursā, veica SIA "CVS" par 28 520 eiro bez PVN, pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv ziņo Talsu novada pašvaldība.

Ielu apgaismojuma izbūve un pārbūve, informēja Talsu pilsētas pārvaldes vadītājs Ģirts Kalnbirze, īstenota trīs pilsētas posmos – no Lauku ielai līdz būvmateriālu tirdzniecības vietas SIA "Alta" iebrauktuvei, Rožu un Lielās ielas krustojumā (pie vecā muzeja) un no Loka līdz Celtnieku ielai.Attiecīgajos posmos ierīkots LED apgaismojums, kas nodrošina labāku gaismas kvalitāti, regulējamu apgaismojuma leņķi, kā arī iespēju uzstādīt dažādus apgaismojuma režīmus, tādējādi ekonomējot patērēto elektroenerģiju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)