Banner 980x90

Kā izvēlēties savu koka gultu?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kad ir pienācis laiks izvēlēties sev gulta, tas vienmēr aizņem daudz laika un patērē nervus. Mēs tev izstāstīsim 5 galvenos kritērijus, pēc kuriem sapratīsi, kāda tipa koka gultu tev visvairāk ir piemērota. 

Izlasot šo rakstu, vari ķerties pie gultas meklēšanas – mūsu mēbeļu internetveikalā atradīši plašu koka gultu sortimentu. Gultas var aplūkot ŠEIT

Izvēlies piemērotāko guļamplatību
Uzsākot koka gultas meklēšanu, pats galvenais faktors ir saprast, kāds matrača izmērs mums ir nepieciešams. Ja gulta ir paredzēta vienam, tad mēs tev ieteiktu izmērus 120x200 un 140x200. Ja gulta ir paredzēta diviem, tad īstais izmērs būs koka gultas 160x200 vai koka gultas 180x200. Otrs faktors, no kā atkarīga izmēra izvēle, ir guļamistabas izmēri – izplāno tā, lai tev ir ērti iekāpt un izkāpt no tās, padomā, vai Tu papildus vēlies naktsskapīšus, kas aizņems vēl papildus vietu.

Kā izvēlēties pareizo krāsu?
Ar krāsas izvēli viss ir ļoti vienkārši – mēs tev iesakām izvēlēties saskaņotas krāsas ar kopēju guļamistabas interjeru. Pašlaik aktuālas ir viena toņa krāsas, tādas kā gaišais ozols, trifeļkrāsas. Ļoti aktuāli ir izvēlēties jau gatavus guļamistabas komplektus, lai visa istaba būtu vienotā stilā.

Kāds koka gultas stils tagad ir aktuāls?
Koka gultu stilu var iedalīt divās daļās: klasiskas koka gultas un modernas koka gultas. Izvēloties savu stilu, saskaņo to ar guļamistabu un visu savu mājokli. Ja esi izlēmis izvēlēties modernu koka gultu, tad noteikti viesistabai, virtuvei un pārējām telpām jāatbilst vienotam stilam.

Vai izvēlēties gultu ar veļaskasti?
Mēs tev noteikti ieteiktu izvēlēties gultu ar veļaskasti vai paceļamo mehānismu. Mūsdienas cilvēkiem arvien vairāk pietrūkst papildus telpas dzīvokļos, kur turēt tādas lietas kā gultasveļu. Šādos gadījumos veļaskastes ir labs risinājums, lai mājoklī atrastu papildus vietu, kur glabāt gultas veļu, segas un spilvenus. Ļoti parocīgi, ka viss ir vienā istabā un pa rokai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)