Banner 980x90

Karlsons: pabalsts Neilandam novada budžetā stresu neradīs

Ikmēneša pabalsts, kas saskaņā ar tiesas spriedumu Mērsraga pašvaldībai tomēr būs jāmaksā bijušajam Mērsraga un Rojas pašvaldību vadītājam Albertam Neilandam, novada budžetā stresu neradīs, aģentūru LETA informēja Mērsraga novada domes priekšsēdētājs Lauris Karlsons ("Demokrātiju visiem").

"Vajadzēs grozīt budžetu, bet pabalsta apmērs nav tik liels, lai tas radītu stresu budžetam," atzina Karlsons. Šī pabalsta dēļ nevienai jomai ievērojami līdzekļi nebūšot jāatņem.

"Tiesas spriedums ir jāpilda, tur jau vairs neko nevar mainīt. Tiesā vērsāmies, lai saprastu, vai tiešām pēc likuma šis pabalsts šajā gadījumā ir jāmaksā," skaidroja Karlsons.

Talsi24.lv jau vēstīja, ka Administratīvā apgabaltiesa janvāra beigās Neilanda prasību strīdā ar Mērsraga novada pašvaldību apmierināja, nosakot viņam tiesības saņemt no pašvaldības likumā paredzēto ikmēneša pabalstu. Pašvaldībai būs jāpieņem Neilandam labvēlīgs administratīvais akts par pabalsta piešķiršanu, kas pārsniedz vecuma pensijas apmēru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)