Banner 980x90

Karlsons turpinās darbu Mērsraga domes priekšsēdētāja amatā

Mērsraga novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē trešdien par novada domes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēts līdzšinējais novada pašvaldības vadītājs Lauris Karlsons ("Demokrātiju visiem"), pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv pavēstīja Mērsraga novada pašvaldības sekretāre Laima Valdemāre.

"Ar piecām balsīm "par" un četrām balsīm "pret" par novada domes priekšsēdētāju ievēlēts Lauris Karlsons," informē pašvaldības pārstāve.

Uz domes priekšsēdētāja amatu tika virzīts arī saraksta "Mēs Mērsraga novadam" pārstāvis - Roberts Šiliņš. Par viņa kandidatūru četri deputāti balsoja "par", savukārt pieci "pret".

Pašvaldības pārstāve informē, ka nākamajā sēdē, kas notiks otrdien, 25.jūnijā, tiks skatīts jautājums par priekšsēdētāja vietnieku un citi jautājumi.

Talsi24.lv jau vēstīja, ka pašvaldības vēlēšanās Mērsraga novadā, divu partiju konkurencē, par uzvarētāju ir kļuvusi pašreizējā novada domes priekšsēdētāja Karlsona pārstāvētā partija "Demokrātiju visiem".

Tāpat Talsi24.lv jau vēstīja, ka Mērsraga novadā balsotāji bijuši salīdzinoši aktīvi un kopumā nobalsojuši 917 vēlētāji, kas ir 62,34% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Talsi24.lv jau vēstīja, ka Karlsons pašvaldību vēlēšanās saņēmis 355 "plusiņus". Viņš izsvītrots 25 reizes, kas ir zemākais rādītājs viņa pārstāvētās partijas "Demokrātiju visiem" rindās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)