Banner 980x90

Kurzemes policisti piedalās lāpu skrējienā

No 15. līdz 21.augustam Latvijā norisinājās tautu un valsti vienojošais lāpu skrējiens "Apkārt Latvijai". Tajā aktīvi iesaistījušies arī Valsts Policijas darbinieki, pilsētas informācijas portālu Pilseta24.lv informēja Valsts Policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Latvijai vēsturiski nozīmīgā laikā no 15. līdz 21.augustam ikviens Latvijas iedzīvotājs tika laipni aicināts piedalīties lāpu skrējienā "Apkārt Latvijai". Lāpu skrējiens kā tradīcija aizsākās 1992. gadā un bija mūsu valsts un tautas kopības simbolisks apliecinājums. Skrējiena svinīgā atklāšana notika 15.augustā Rīgas Brāļu kapos. Pēc lāpu svinīgās iedegšanas dalībnieki divās grupās uzsāka skrējienu gar Latvijas robežu cauri 50 Latvijas pašvaldībām.

Valsts policijas amatpersonas tika iesaistītas ne vien sabiedriskās kārtības nodrošināšanā, bet skrējienam pieteicās arī dalībnieki no mūsu vidus - Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes. Četras amatpersonas, Dace Veidemane, Signe Šteinberga, Vita Kalote un Madars Briķis no Liepājas (attēlā), svinīgajā skrējienā piedalījās Pāvilostas posmā.

Savukārt Talsu policijas iecirkni Rojas posmā pārstāvēja iecirkņa priekšnieks Mārtiņš Ziediņš kopā ar Talsu novada sporta skolas basketbola nodaļas audzēkņiem un treneriem, kā arī Rojas novada pašvaldības priekšsēdētāju Evu Kārkliņu, kura nesa lāpu, un Rojas novada sporta skolas pārstāvjiem. Jāpiebilst, ka Mārtiņš Ziediņš ir arī jauno basketbolistu treneris un skrējienā piedalījās sporta nometnes ietvaros.


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)