Banner 980x90

Labākais dermatologs Talsos

Vasara iet uz beigām, kā vienmēr paskrienot pārāk ātri, taču vēl nav par vēlu parūpēties par sevi, savu izskatu un iekšējo labsajūtu. Veselība mums katram noteikti ir pirmajā vietā, tāpēc nenāks par ļaunu pēc atvaļinājumu laika svelmainajā saulē sagatavoties jaunajam darba cēlienam, aizejot pie laba dermatologa.
Prof. J. Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnika piedāvā plašu pakalpojumu klāstu un augsti kvalificētus speciālistus. Vizīte pie dermatologa būs labs solis, kas sakārtos visas neskaidrības pa plauktiņiem un dos skaidrus norādījumus, kā parūpēties par savu ādu arī mājas apstākļos. 

Speciālisti visā Latvijā
Ne tikai Rīgas iedzīvotāji ir pelnījuši labāko iespējamo veselības aprūpi, tāpēc prof. Ķīša klīnika piedāvā lielisku iespēju pieteikties konsultācijai sev tuvākajā pilsētā. Tā, piemēram, dermatologs Talsos būs pats profesors J. Ķīsis. Jūs ērti varēsit pieteikt konsultāciju izbraukuma vizītes laikā un ietaupīt gan līdzekļus, gan laiku. Tiesa, jāņem vērā, ka procedūras tiek veiktas tikai Rīgas klīnikā, taču pat konsultācijas saņemšana ir priekšrocība un ļoti pievilcīgs pluss. 

Dermatologa konsultācija un kosmetoloģijas procedūras
Ādas ārsts Talsos izstrādās tieši jums pielāgotu ārstēšanas kursu un individuālus norādījumus patstāvīgai veselības uzturēšanai pēc procedūrām, ja tādas būs neieciešamas. Jebkuram ārstniecības kursam ir nepieciešams arī atkopšanās un terapijas kurss. Kosmetologa uzdevums ir parūpēties par jūsu ādu pēc dermatologa ieteiktā ārstnieciskā kursa, mazināt jebkādu diskomfortu un uzlabot ādas izskatu. Rīgas klīnikā tiek izmantotas jaunākās metodes un aparatūra, kā, piemēram: 
• biorevitalizācija – ādas dziļā mitrināšana bez ķirurģiskas iejaukšanās, pielietojot hialuronskābes mikroinjekcijas;
• ķīmiskais pīlings – ejas ādas dziļā tīrīšana ar dažāda veida skābēm, kas iztīra tauku dziedzerus, palīdz efektīvāk uzsūkties sejas kopšanas līdzekļos esošajām barības vielām un vitamīniem, kā arī aizkavē grumbu rašanos;
• filleri – speciāli preparāti, kurus ievada zem ādas, lai padarītu to jauneklīgāku un izlīdzinātu grumbas. 
 
Tāpat kosmetologa apmeklējums palīdzēs ikvienam, kas vēlas uzlabot savu sejas ādu, likvidēt kādas nepilnības, attīrīt to vai vienkārši relaksēties un palutināt sevi. Speciālists varēs ieteikt arī labākās metodes ādas kopšanai mājas apstākļos, kas saglabās labo rezultātu vēl ilgāk. Pieejama ādas tīrīšana, minētais pīlings un dažādas nomierinošas procedūras (anti-stresa procedūra, ādas atsvaidzināšana, pigmenta plankumu mazināšana u.c.). 
 
Klīnikas filozofija: problēmas cēloņa, nevis seku novēršana 
Bieži vien, ādas problēmu pamatcēlonis ir nepareizs uzturs. Prof. J. Ķīša klīnikā iespējams saņemt konsultāciju uztura jautājumos, kā arī sastādīt sev personīgi saplānotu diētu. Uztura terapija palīdzēs arī svara korekcijai un cilvēkiem ar ēšanas traucējumiem. 

Klīnikas komandu papildina citi speciālisti, kuri kopīgi palīdzēs sasniegt ne tikai veselu miesu un garu, bet arī veselīgu starojumu un mirdzumu. Nepalaidiet garām iespēju saņemt konsultāciju Talsos! 

Ārstēšanas kursu veikt Rīgas klīnikā Firsa Sadovņikova ielā 20, A ieeja, 4. st., 413. kab. Izpētiet mājaslapu https://dermatologs.com, iepazīstieties ar piedāvājumu un speciālistiem, un tālākais jau būs jūsu rokās. Ādas veselība nav tikai skaistuma jautājums, regulārs dermatologa apmeklējums var mūs pasargāt arī no daudz nopietnākām slimībām, kas ir ārstējamas, atklājot tās savlaicīgi. Nevajag žēlot līdzekļus vislabākajai aprūpei, kā nekā veselība ir pats galvenais, tikai tā varam domāt par visu pārējo mums svarīgo un parūpēties par saviem mīļajiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)