Banner 980x90

Lejrē notiks Talsu dienas 

Foto: talsi.lv
Foto: talsi.lv
No 26. līdz 28.augustam Talsu novada pašvaldības pārstāvji dosies uz Lejri (Dānija), lai aktīvi piedalītos Talsu dienu rīkošanā. Draudzību ar Lejri 2007.gadā uzsāka Ģibuļu pagasta padome.

Kā pilsētas informācijas portāls Talsi24.lv uzzināja Talsu novada pašvaldībā, uz Lejri dosies ne tikai oficiālā pašvaldības delegācija ar Talsu novada domes priekšsēdētāju Aivaru Lācaru priekšgalā, bet arī mūsu puses kultūras kolektīvi un amatnieki, lai demonstrētu savas prasmes. Talsu novadu šajos svētkos pārstāvēs Krišjāņa Valdemāra Talsu teātris, jauniešu deju kolektīvs "Austris" no Pastendes un vīru vokālais ansamblis "Stende". Lejrē tiks atklāta arī Talsu fotokluba fotogrāfiju un Talsu Krūmu mākslas grupas gleznu izstādes, ko iekārtos Guna Millersone. Amatniecības prasmes Lejres iedzīvotājiem ierādīs Igurds Baņķis, bet baptistu draudzes mācītājs Kaspars Maķevics organizēs labdarības tirdziņu.

 Oficiālā delegācija astoņu pašvaldības pārstāvju sastāvā Lejri apmeklēs Ziemeļvalstu un Baltijas valstu mobilitātes programmā Valsts pārvaldes un pašvaldību darbiniekiem finansētā projekta "Labas prakses apmaiņa un kapacitātes celšana kultūras sektorā, tā izmantošana pilsētas konkurētspējas celšanai" -  no 26. līdz 28.augustam, piedaloties pasākumos, kas veltīti Lejres leģendu zemei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)