Banner 980x90

Mērsragā aizvadīts spiningošanas otrais posms

11.augustā laivu bāzē "Bebri" tika dots starts Mērsraga kausa izcīņai spiningošanā 2012- 2.posmam. Līdzīgi, kā pirmajā posmā sacensību dalībnieki, bija pārsteidzoši daudz, pavisam 21 laivu ekipāžas. Trīs komandas bija pirmo reizi pieteikušas savu dalību, bet piecas komandas, kas piedalījās pirmajā posmā nebija ieradušās.

Laiks copei bija labvēlīgs un sacensību dalībnieki braucot malā ar saviem lomiem uzrādīja viens par otru labākus rezultātus.

Pirmie ar nopietnu pieteikumu uz medaļām apmēram stundu pirms finiša ieradās mūsu Ainārs Pumpurs un Janeks Dvoreckis – lomā 9,850 kilogrami zivis, bet kā izrādījās vēlāk ar to pietika tikai ceturtajai vietai. Viena pēc otras bāzē ieradās laivas ar dažādiem lomiem un dziļāku vai seklāku laivu iegrimi. Visus pārspēja pēdējo divu gadu kausa ieguvēji un pirmā posma uzvarētāji Romalds Ribuzuls un Mārtiņš Reks (viņa kontā arī skaista 5,940 liela līdaka – kopējais laivas loms – 20,870 kilogrami. Otrajā vietā ar 11,760 kilogramiem Mārtiņš Pluģis un Artūrs Rozenbergs, bet trešie ar 10,560 kilogramiem Aigars Rudziks un Igors Kude. Kopumā spiningotāji Engures ezerā izcēla 110,020 kilogramus zivju.

Sacensību kopvērtējumā pēc abiem posmiem pirmajā vietā izvirzījušies Romalds Ribuzuls un Mārtiņš Reks – 2 punkti, otrajā vietā ar astoņiem punktiem Aigars Rudziks un Igors Kude, bet trešo un ceturto vietu ar deviņiem punktiem dala Māris Bumburs un Guntis Riekstiņš un Sergejs Pliss, Zigmunds Ziediņš –Sudrabiņš.

Sacensību otrais posms noslēdzies, intriga ir pieaugusi! Cīņa noslēgsies un kausa ieguvēji tiks noskaidroti trešajā posmā 1. septembrī – starts no laivu bāzes "Bebri".

2.posma sacensību protokols redzamas sadaļā makšķerēšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)