Banner 980x90

Mērsraga kauss zemledus makšķerēšanā pulcē 54 sportistus

Sestdien, 12.janvārī, Sasmakas ezerā norisinājās Mērsraga kausa izcīņa zemledus makšķerēšanā, kurā kopumā dalību pieteica 54 sportisti, pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Mērsraga novada sporta organizators Ivars Indruškevičs.

Sacensības notika meistarklasē - tas nozīmē, ka sacensību dalībnieki tika izlozēti noteiktā sektorā. Iespējams bija startēt komandu vērtējumā un individuāli.

Pirmie pēc pirmā posma individuālajā vērtējumā katrs savā sektorā bija Jevgēņijs Grigorjevs, Artis Akmanis un Ainārs Eglītis. Komandu vērtējumā pēc pirmā posma vadībā izvirzījās "Mēs zivīm - Ogre".

Uzvarētājs noskaidrojās otrajā posmā, kas loma ziņā bija dāsnāks par pirmo posmu. Iesildījušies bija gan sportisti, gan zivis un liekot lomus uz svariem noskaidrojās, ka pirmajās vietās otrajā posmā savos sektoros ir Aldis Vārna, Harijs Raciborskis un Ainārs Eglītis.Komandu vērtējumā otrajā posmā labākie "Rapala".

Divu posmu kopvērtējumā pirmajā vietā un Mērsraga zemledus makšķerēšanas kausu individuālajā vērtējumā iegūst ar 2 punktiem Ainārs Eglītis no komandas "Team Agat", otrais ar 3 punktiem Jevgēņijs Grigorjevs no komandas "MB CARP", bet trešajā vietā arī ar 3 punktiem, bet par gramu mazāku lomu Artis Akmanis no komandas "Team Agat",. Lielāko lomu ap 500 gramu lielu asari pieveica Oskars Mozge.

Komandu vērtējumā pirmie "Mēs zivīm - Ogre"- Sergejs Sergējevs,Paulis Placēns un Juris Nagainis.

Otrajā vietā komanda "Pansija – Krimuldas novads"- Andis Vecvērdiņš,Valdis Janitēns un Artūrs Berdinskis.

Trešajā vietā komanda "Team Agat" – Ainārs Eglītis, Viesturs Buks un Artis Akmanis.

Sieviešu konkurencē labākā ar 21,5 punktiem Marika Valdmane, otrā ar 24 punktiem Elvīra Rudzāne un trešā ar 25 punktiem Santa Rozenlauka.

Sīkāka informācija par turnīru – tabulas un statistika Mērsraga novada domes mājas lapā www.mersrags.lv – sadaļā makšķerēšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)