Banner 980x90

Mērsraga ostas pārvalde atkārtoti saņem kvalitātes sertifikātu

Mērsraga ostas pārvalde jau atkārtoti saņēmusi kvalitātes sertifikātu, pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Mērsraga ostas pārvaldnieks Jānis Budreika.

Ostas pārvalde otrdien, 16.aprīlī, saņēmusi vēsti no SIA "Bureau Veritas Latvia" auditoriem, kuri apsveikuši pārvaldes darbiniekus ar akreditēta atbilstības sertifikāta atbilstoši ISO 9001 standartam saņemšanu.

"Kā ostas pārvaldnieks un kā kvalitātes sistēmas vadītājs lepojos ar šo nozīmīgo sasniegumu un izsaku pateicību viesiem pārvaldes darbiniekiem," pauž Budreika.
 
"Bureau Veritas Latvia" paziņojumā norādīts, ka sertifikāts ir vērtīgs ieguvums un sertifikācija parāda ne tikai ostas pārvaldes sasniegumus un pastāvīgu apņemšanos vadīt biznesu ļoti profesionāli un konsekventi, bet "Bureau Veritas Certification" sertifikācija visā pasaulē tiek atpazīta kā izcilības simbols.

"Bureau Veritas Certification" Mērsraga ostas pārvaldi pilnībā atbalsta šī sasnieguma reklamēšanā, lietojot "Bureau Veritas Certification" sertifikācijas zīmi uz ostas pārvaldes brošūrām, kompānijas transportlīdzekļiem, zīmēm, karogiem, kancelejas piederumiem utt.

Budreika atzīmē, ka Mērsraga ostas pārvaldes darbinieki nozīmīgo pārbaudījumu - pārvaldes kvalitātes vadība sistēmas pārsertifikācijas auditu atbilstoši ISO 9001:2008 standarta prasībām izturēja ceturtdien, 28.martā. To veica "Bureau Veritas Latvia" auditori.

"Visi iesaistītie darbinieki bija rūpīgi gatavojušies, un abi pieredzējušie auditori - Ilgvars Kadiķis un Ilmārs Sekacis atzina, ka Mērsraga ostas pārvaldē ieviestā un uzturētā kvalitātes vadības sistēma atbilst ISO kvalitātes standarta prasībām, un ka organizācija tiek rekomendēta kvalitātes vadības sistēmas atbilstību standarta prasībām apliecinoša sertifikāta atkārtotai saņemšanai," informē ostas pārvaldnieks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)