Banner 980x90

Mērsragā uzvar Karlsona vadītā partija "Demokrātiju visiem"

Pašvaldības vēlēšanās Mērsraga novadā, divu partiju konkurencē, par uzvarētāju ir kļuvusi pašreizējā novada domes priekšēdētāja Laura Karlsona pārstāvētā partija "Demokrātiju visiem", liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) apkopotie provizoriskie rezultāti.

Par šo politisko spēku savas balsis atdevuši 56,77% balsstiesīgo vēlētāju. CVK dati liecina, ka "Demokrātiju visiem" iegūst piecas no deviņām vietām jaunajā Mērsraga novada domē.

Četras vietas ieguvusi partija "Mēs Mērsraga novadam", par ko balsojuši 40,5% vēlētāju.

Par derīgām pašvaldību vēlēšanās Mērsraga novadā atzīta 891 vēlēšanu zīme.

CVK publicēs gala rezultātus pēc to apstiprināšanas novada vēlēšanu komisijā.

Talsi24.lv jau vēstīja
, ka Mērsraga novadā balsotāji bijuši salīdzinoši aktīvi un kopumā nobalsojuši 917 vēlētāji, kas ir 62,34% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)