Banner 980x90

Nākamnedēļ Talsu tautas namā ar koncertu "Atkal kopā" uzstāsies Dzintars Čīča un Kaspars Antess

21.oktobrī, plkst.19.00 Talsu Tautas namā uzstāsies Dzintars Čīča un Kaspars Antess - brālēnu satikšanās koncertprogrammā "Atkal kopā".

Viņus vieno ciešas ģimenes saites – viņi ir brālēni. Katrs atsevišķi jau paguvis iekarot savu vietu zem Latvijas mūzikas saules, bet nu Dzintars Čīča un Kaspars Antess beidzot satikušies kopīgā koncertprogrammā "Atkal kopā", kas rudenī apceļo visu Latviju.

Īpaši šim notikumam ir radīta koncertprogrammas himna "Atkal kopā", kuras melodiju komponējis jaunais pianists Anatolijs Livča (attēlā kopā ar brālēniem), bet vārdus sarakstījis Guntars Račs. 

Programmā – brālēnu dueta pirmatskaņojumi, latviešu zelta estrādes karstasinīgākās dziesmas dueta izpildījumā, abu mākslinieku populārāko dziesmu solo numuri.

Biļešu cenas: Ls 3 - Ls 4; www.bilesuparadize.lv

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)