Banner 980x90

Nākošsestdien vecpuiši precēsies uz Talsu tautas nama skatuves

Sestdien, 11.decembrī plkst.18:00 Talsu tautas namā viesosies Neatkarīgā teātra "Kabata" izrāde "Tā precas vecpuiši", kas iestudēta pēc Antona Čehova viencēliena komēdiju "Bildinājums" un "Lācis" motīviem.

Pirmais: "Tomēr bez precēšanās es nevaru iztikt. Pirmkārt, man jau ir 35, tā sacīt, kritisks vecums. Otrkārt, man nepieciešams pareizs, kārtīgs dzīvesveids... Kamēr domāsi, svārstīsies, daudz runāsi, gaidīsi uz ideālu vai īstu mīlu, mūžam pie sievas netiksi..."

Otrais: "Es jūs mīlu! Mīlu, kā nekad neesmu mīlējis! Divpadsmit sievietes es pametu, deviņas pameta mani, bet nevienu neesmu mīlējis tā kā jūs... Esmu ieķēries, iegrābies, iepinies. Piecus gadus netiku iemīlējies, pats sev nosolījos un pēkšņi iepinos kā gailis pakulās. Piedāvāju savu roku. Jā vai nē?"

Iestudējumu veidojis izrādes "Pērku Jūsu vīru " režisors Indulis Smiltēns.

Lomās: Zane Daudziņa, Juris Lisners, Ivars Puga, Indulis Smiltēns

Ieeja: Ls 4,-; 3,-

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)