Banner 980x90

Nedēļas nogalē svinēs Talsu pilsētas svētkus

Talsi24.lv
Talsi24.lv
Jau šonedēļ Talsu pilsēta savus iedzīvotājus un viesus aicina uz bagātīgu pilsētas svētku programmu "Vasaras vidus svinēšana". Divu dienu laikā ir padomāts gan par jauniem, gan par veciem, lai ikviens no svētku dalībniekiem gūtu daudzveidīgus iespaidus un patīkamu gandarījumu.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informē Talsu novada pašvaldības komunikācijas speciāliste Inita Fedko, piektdienu, 1.jūliju Talsos pavadīs 19.un 20.gadsimta mijas noskaņās. Ķēniņkalna pakājē plkst.14.00 iesāksies senioru satikšanās "Vasaras vidū", bet plkst.18.00 pie Talsu novada muzeja notiks starpkonfesionāls dievkalpojums. 

No plkst.20.00 līdz plkst.22.00 Talsu ezerā būs iespējams vērot Daumanta Kalniņa un Jelgavas bigbenda koncertu "Frenkam Sinatram – 100". Savukārt pēc tam līdz pat pusnaktij ikviens varēs atgriezties pagātnē, piedaloties nakts pastaigā "Laiks atgriežas …" pa Ūdens ielu, Baznīcas laukumu un Lielo ielu.

Plkst.23.30 paredzēts nakts skrējiens un nūjošana, bet plkst.24.00 – ģimeņu un naktskreklu skrējiens. Pēc pusnakts Talsu tautas nama Radošajā sētā būs muzikāls vakars "Nakts iededz zvaigznes" ar Diānu Pīrāgs un DJ Robinu.

Sestdien, 2.jūlijā svētku rīts iesāksies jau plkst.6.00 ar plunkšķi Talsu ezerā, būs daudzveidīgas tirgus lustes, bērnu pļava, kā arī Talsu uzņēmēju placis pie bijušās pasta ēkas Lielajā ielā 6, dažādas sporta aktivitātes ģimenēm un arī piedzīvojumu orientēšanās sacensības "Vai pazīsti Talsus?".

No plkst.11.00 līdz plkst.12.30 kursēs deviņu pakalnu maršruta autobuss, kas, gida pavadībā, izvadās pa īpaši izstrādātu maršrutu.

Pilsētas laukumā visas dienas garumā gaidāmi muzikāli un dejiski priekšnesumi, bet plkst.19.00 – tradicionālais gājiens "Es, tu, viš’ – mēs i’ tals’niek".

Plkst.20.30 sāksies koncerts "Ezeru acīs iemirdzas zvaigznes", kur uzstāsies Aija Andrejeva, bet pēc tam tautas balle ar Ivo Fominu un DJ Lejasmeijeru.

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)