Banner 980x90

Noslēgusies akcija "Rūķi pār novadiem"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Decembrī apvienības ''TAS.ES'' jaunieši, sadarbojoties ar Talsu novada jauniešu organizācijām, skolām un skolēnu pašpārvaldēm, vāca ziedojumus akcijai ''Rūķi par novadiem''.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, 22. un 23.decembrī rūķi kopā ar sociālā dienesta darbiniekiem apciemoja bērnus Vandzenes, Virbu un Strazdes pagastos, paspēja pabūt arī pie Talsu novada krīžu centrā mītošajiem bērniem un jauniešiem.

Jauniešu apvienība "TAS.ES" pateicas visiem, kas atbalstīja šo Ziemassvētku labdarības akciju – piedalījās ziedojumu vākšanā, paši ziedoja, saiņoja dāvaniņas, kā arī citādi atbalstīja akcijas norisi. Paldies Talsu Valsts ģimnāzijai par sarūpētajām dāvanu kastēm, Talsu pamatskolas pašpārvaldei par rūpīgi iesaiņotajām dāvaniņām, Pastendes jauniešu klubam "Kontakts" par lielajiem dāvanu maisiem, jauniešu apvienības "TAS.ES" radošā darba grupai par rotaļlietām, saiņošanu. Par saldumu pūra papildināšanu pateicība pienākas A/S "Swedbank" Talsu filiālei, Līgai Irbei, Talsu BJC rūķiem – Lolitai, Inesei, Uldim, Madarai, pedagogiem Andrim Vikainim, Evai Bernānei un "Cita vizuālā māksla", papīra plastikas, keramikas, stikla mākslas pulciņu dalībniekiem par organizēto Labdarības tirdziņu un dāsno ziedojumu saldumu iegādei. Paldies Talsu novada Bērnu un jauniešu centra Ziemassvētku labdarības koncerta "Kaķīša Ziemassvētki" apmeklētājiem un dalībniekiem par saziedotajiem līdzekļiem, par ko tika iegādāti saldumi un pagatavotas 93 bagātīgas saldumu pakas. Liels paldies Talsu novada sociālajam dienestam par atsaucību un atbalstu akcijas realizēšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)