Banner 980x90

Piektdien Talsu tautas namā skatāma muzikāla izrāde bērniem "Tāltālā meža varonis"

Piektdien, 7. oktobrī plkst.10.00 Talsu tautas nams aicina mazos skatītājus uz muzikālu izrādi bērniem "Tāltālā meža varonis".

Tas ir piedzīvojumiem bagāts stāsts par to, kā pazīstamajam un iemīļotajam varonim Šrekam jāatgūst sava sirdsdāma Fiona, uz kuru savas tiesības ir izteicis arī kaimiņu zemes princis - Negantais Hugo, kurš ir viltīgs, ļoti viltīgs.

Visas izrādes garumā notiks sīva sacensība par sirdsdāmas sirdi. Protams, Šrekam uzdevumu veikšanā daudz palīdzēs viņa vecais draugs Ēzelītis, bez kura nebūtu iedomājama Šreka uzvara un laimīgas beigas.

Lomās: Šreks – stiprākais Latvijas profesionālais aktieris Mārtiņš Lūsis (ex Liepājas teātris), pārējās lomās Valmieras teātra aktieri - Māra Mennika, Aigars Apinis, Ivo Martinsons vai Imants Strads un Krišjānis Salmiņš. Komponists - Emīls Zilberts. Režisors – Imants Strads.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas Talsu tautas nama kasē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)