Banner 980x90

Rojas novada vadītājas amatu saglabā Kārkliņa - papildināts

Ziņa papildināta sākot no ceturtās rindkopas

Rojas novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē trešdien par novada domes priekšsēdētāju ievēlēta līdzšinējā novada pašvaldības vadītāja Eva Kārkliņa, pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv pavēstīja Rojas novada domes sekretāre Gunta Krūmiņa.

"Ar sešām balsīm "par" un trīs balsīm "pret", atkārtoti ievēlēta Eva Kārkliņa," informē pašvaldības pārstāve.

Viņa pastāstīja, kopumā tika izvirzīti trīs kandidāti - Kārkliņa, Guntra Stocka un Agris Jansons, taču Jansons savu kandidatūru atsauca.

Trešdien plkst.13.00 sasaukta novada domes ārkārtas sēde, kurā tika ievēlēts priekšsēdētājas vietnieks un komiteju sastāvs.

Krūmiņa informē, ka ārkārtas sēdē par Rojas novada domes priekšsēdētājas vietnieku ar piecām balsīm "par" un vienu balsi "atturas" ievēlēts Agris Jansons. Trīs deputāti uz ārkārtas sēdi nebija ieradušies.

Komiteju sastāvs:
* Tautsaimniecības un vides komiteja - Jānis Zivtiņš, Jānis Žoluds, Uldis Feldbergs, Agris Jansons.
* Finanšu komiteja - Eva Kārkliņa, Guntra Stocka, Jānis Kalniņš, Mareks Štāls, Haralds Valdemārs, Jānis Žoluds.
* Izglītības, sporta un kultūras komiteja - Jānis Kalniņš, Mareks Štāls, Guntra Stocka, Agris Jansons.
* Sociālo jautājumu komiteja - Haralds Valdemārs, Uldis Feldbergs, Jānis Zivtiņš.

Talsi24.lv jau vēstīja
, ka Rojas novada domes vēlēšanās vienādu skaitu vietu jaunajā domē ieguvusi Kārkliņas pārstāvētā Latvijas Zaļā partija un bijušā pašvaldības vadītāja Jāņa Žoluda pārstāvētais Latvijas Zemnieku savienības saraksts.

Tāpat Talsi24.lv jau vēstīja, ka Rojas novadā kopumā nobalsojuši 1676 vēlētāji, kas ir 46,69% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)