Banner 980x90

Rojas novada vēlēšanu komisija apstiprina vēlēšanu rezultātus

Rojas novada vēlēšanu komisija apstiprinājusi Rojas novada domes vēlēšanu rezultātus, pilsētas informācijas portāls Talsi24.lv uzzināja Rojas novada pašvaldībā.

Atbilstoši novada domes vēlēšanu likuma 44.pantam Rojas novada vēlēšanu komisija nolēmusi apstiprināt sestdienas, 1.jūnija, vēlēšanu rezultātus un noteikt, ka Rojas novada domē ievēlēti sekojoši deputāti alfabēta secībā:

* Agris Jansons, Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"- "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK";
* Eva Kārkliņa, Latvijas Zaļā partija;
* Guntra Stocka, "Centriskā partija Latvijas Zemnieku savienība";
* Haralds Valdemārs, Latvijas Zaļā partija;
* Jānis Kalniņš, "Centriskā partija Latvijas Zemnieku savienība";
* Jānis Zivtiņš, "Centriskā partija Latvijas Zemnieku savienība";
* Jānis Žoluds, "Centriskā partija Latvijas Zemnieku savienība";
* Mareks Štāls, Latvijas Zaļā partija;
* Uldis Feldbergs, Latvijas Zaļā partija.

Talsi24.lv jau vēstīja, ka Rojas novada domes vēlēšanās vienādu skaitu vietu jaunajā domē ieguvusi pašreizējās domes priekšsēdētājas Kārkliņas pārstāvētā Latvijas Zaļā partija un bijušā pašvaldības vadītāja Žoluda pārstāvētais Latvijas Zemnieku savienības saraksts.

Tāpat Talsi24.lv jau vēstīja, ka Rojas novadā kopumā nobalsojuši 1676 vēlētāji, kas ir 46,69% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)