Banner 980x90

Sabilē aicina uz Vīna svētkiem

Arī šogad, jūlija pēdējā nedēļas nogalē, Sabilē tiks svinēti tradīcijām bagātie Sabiles Vīna svētki, kas ir gada galvenais un gaidītākais kultūras notikums Kurzemes mazpilsētā Sabilē, pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Sabiles Tūrisma un informācijas centrā.

Organizatori cer, ka šajos Vīna svētkos ieradīsies rekordliels cilvēku skaits, jo tieši šogad no 25. – 28.jūlijam tiks svinēti jau piecpadsmitie Vīna svētki. Svētku organizatori aktīvi darbojas, lai šoreiz Vīna svētki būtu īpaši interesanti, krāsaini, pasākumiem un notikumiem bagāti.

Zināms, ka Vīna svētku teatralizētā gājiena tēma, kas ir arī viens no gaidītākajiem un apmeklētākajiem Vīna svētku pasākumiem, būs "Sabilē vētra norauj jumtu". Zaļumballē lustēsimies kopā ar grupām "Apvadceļš" un "No Boundaries". Degustēsim vīnu "Vīnotavā", šļūksim pa vīna putām "Putotavā", kā arī piedalīsimies "Popielā" - tas viss un vēl vairāk "Dižākajā Kurzemes pasākumā". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)