Banner 980x90

Sabilē ar pārgājienu atklās tūrisma sezonu

Lai tūristiem palīdzētu atklāt vēl neredzētas vietas, Sabilē tūrisma sezona tiks sāktasāksim 1.maijā ar pārgājienu, pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Sabiles pilsētas un Abavas pagasta pārvaldes tūrisma organizatore Laura Markusa.

Pulcēšanās 1.maijā plkst.11.00 pie Sabiles Tūrisma informācijas centra. Vēlamais dreskods – tūrists. Pārgājiena garums - apmēram, četri kilometri, piedalīšanās: bez maksas.

Pārgājienā vedīs īpašais tūristu vadātājs - vides gids Māris un šī pavasara izgājiena tēma būs "Ar ko gan iesākas Abava?"' Pārgājiena laikā paviesosimies pie Līkā Krodzinieka, atklāsim ūdens rašanās noslēpumu un nepalaidīsim garām neievērotu neko, kas vērošanas cienīgs.

"Visiem tūristiem par prieku sagaidāms arī kāds konkursiņš par līdzpaņemto vispavasarīgāko tūrisma inventāru, tāpēc pārgājienam gatavosimies ar īpašu rūpību, labu garastāvokli un smaidu," norādīja Markusa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)